Pagina Principala
Emisiunea La Maruta 16 noiembrie 2015 live
Te invitam sa urmaresti prima editie din aceasta saptamana a emisiunii Te Vreau Langa Mine, emisiunea care te asteapta pe kanal d de la orele 13:00 luni 2 iulie 2018 cu o noua editie spectaculoasa.

In acest inceput de saptamana, emisiunea Te Vreau langa Mine, te asteapta cu o noua editie incendiara , in care, cei mai norocosi dintre cei aflati in cautarea sufletului pereche vor avea o sansa sa isi gaseasca jumatatea de cealalta parte a paravanului.
Cum vor decurge primele intalniri din aceasta saptamana din fata paravanului, cum va reusi Biancai Dragusanu sa rezolve provocarile ridicate de discutiile la paravanul iubirii, cum va descurca ”itele” vietii celor veniti sa isi gaseasca jumatatea si cat de bine va reusi sa intermedieze intalnirile la cafea, ramane de vazut de la orele 13:00 la Te Vreau Langa Mine din 2/07/2018 la kanal d.
La Te vreau langa mine din aceasta dupa-amiaza, Bianca Dragusanu, noua gazda a emisiunii este pregatita pentru a intermedia discutiile celor invitati sa ia un loc pe scaunele paravanului. Vezi live pe kanal d ce se va discutat la paravanele acestui inceput de saptamana, in cea mai noua editie a emisiunii Te vreau langa mine si afla cine sunt cei care vor reusi sa isi convinga interlocutorul, aflat de cealalta parte a paravanului, sa iasa la o cafea.
Ce povesti de viata vor impresiona publicul la paravanul iubirii si daca acestea vor starni interesul persoanei aflate de cealalta parte a paravanului vom afla luni 2.07.2018 de la orele 13:00 la Te vreau langa mine pe kanal d.

Cum vor evolua discutiile care vor avea loc la paravanul iubirii si daca se va lasa cu intalniri, ramane de vazut de la orele 13:00 la Te vreau langa mine pe kanal d.
Nu rata o editie de exceptie a emisiunii cu noutati care te vor lasa masca, cu intalniri explozive si discutii incendiare duse la paravan, cu intalniri surprinzatoare si cu povesti de vaiata impresionante la Te vreau langa mine, luni 2 iulie 2018 incepand cu orele 13:00 la kanal d si afla cine va pleca de la paravan direct la intalnirea cu destinul. ... Detalii... »
Vocile juniorilor isi disputa urmatoarele locuri in cele trei echipe in editia 4 din cea se-al doilea sezon Vocea Romaniei Junior, vineri 29 iunie 2018, de la orele 20:30 la protv. Marius Moga, Andra si Inna isi intorc din nou scaunele scaunele in acesta seara pentru cele mai puternice voci venite la auditiilr pe nevazute din acest sezon, asa ca seara va fi incarcata de multa emotie si tensiune.

Lupta celor trei antrenori se va aprinde si mai mult iar disputele duse pe vocile juniorilor vor fi unele dintre cele mai tensionate. Fiecare dintre cei trei au metodele proprii pentru a convinge cele mai bune voci sa vina in echipa lor, iar ironiile dintre antrenori continua si in aceasta editie, editia 4 a auditiilor pe nevazute din sezonul 2 Vocea Romaniei Junior.
Editia 4 a sezonulu 2 Vocea Romaniei Junior din 29.06.2018, aduce in fata antrenorilor dar si a telespectatorilor o seara plina de emotie, o explozie de talent, cu voci dintre cele mai bune iar melodiile alese vor face senzatie la scaunele antrenorilor. Se va canta cu multa energie, optimism dar si cu multa determinare, melodii din repertoriul international dar si autohton iar vocile copiilor vor impresiona la maxim auzul Andrei, al Innei si al lui Marius Moga.
Lupta se va incinge la scaunele celor trei antrenori care sunt hotarati sa isi aduca in echipe cele mai bune voci ale serii. Asa ca, toti trei antrenori isi vor da silinta sa aduca cele mai bune argumente si sa atraga in echipa lor vocile pe care mizeaza sa castige marele trofeu Vocea Romaniei Junior.

Care sunt vocile care vor intoarce scaunele antrenorilor in editia 4 a auditiilor pe nevazute din sezonul 2 Vocea Romaniei Junior, cine sunt copiii care vor performa in aceasta seara, ce melodii au ales pentru a-si castiga locul intr-una dintre cele trei echipe dar mai ales cum vor arata cele trei echipe la finele serii, echipe cu care cei trei antrenori vor merge mai departe spre marele trofeu, ramane de vazut de la orele 20:30, vineri 29 iunie 2018 la protv. ... Detalii... »
Dezvaluiri incredibile, discutii aprinse, imagini socante si subiecte in exclusivitate va asteapta vineri 29 iunie 2018 in ultima editie din aceasta saptamana a emisiunii Acces Direct de la orele 17:00 pe antena 1.
Simona Gherghe te asteapta vineri dupa-amiaza cu unele dintre cele mai incendiare dezvaluiri, in exclusivitate, dezvaluirile unor cazuri sociale care te vor lasa masca prin natura destainuirilor.

Subiecte aduse in discutie vor fi, ca de obicei, in ton cu ultimele subiecte care tin prima pagina a presei, toate acestea va asteapta in ultima editie din aceasta saptamana a emisiunii Acces Direct, editie difuzata de la orele 17:00 pe antena 1. Cele mai incendiare subiecte in exclusivitate, cele mai infioratoare dezvaluiri, cazuri sociale care te vor lasa fara cuvinte cu destainuirile si declaratii socante ale protagonistilor, toate acestea dar si multe alte povesti uluitoare, te asteapta de la orele 17:00 la Acces Direct din 29.06.2018 la antena 1.
Simona Gherghe si invitatii sai sunt pregatiti sa dea startul unei noi editii de senzatie, ultima din aceasta saptamana, a emisiunii Acces Direct, in care pe parcursul celor doua ore, subiectele acestei dupa-amiezi iti vor capta atentia inca de la primele minute de transmisie.
Care sunt subiectele pe care Simona Gherghe le-a pregatit pentru aceasta editie si cat de captivante vor fi ramane de vazut de la orele 17:00 la Acces Direct din 29/06/2018 la antena 1. Cu ce dezvaluiri vor veni protagonistii subiectelor avute in vizor in aceasta dupa-amiaza la Acces Direct, ce declaratii care vor oripila opinia publica vor face acestia, ce imagini care te vor lasa fara cuvinte au pregatit realizatorii show-ului tv, vom vedea in aceasta dupa-amiaza de vineri la antena 1.

Nu rata o editie incendiara, plina de subiecte captivante in exclusivitate, a emisiunii Acces Direct, vineri 29 iunie 2018 de la orele 17:00 la antena 1. ... Detalii... »
Esti invitat sa urmaresti unele dintre cele mai picante dezvaluiri, intalniri cu discutii dintre cele mai inedite, discutii aprinse si dispute dintre cele mai spectaculoase, toate in fata paravanelor emisiunii Te Vreau langa Mine, vineri 29 iunie 2018, de la orele 13:00, pe kanal d.

Asa ca nu rata o editie spectaculoasa si vezi live pe kanal d la Te Vreau Langa Mine, cele mai incitante intalniri la paravanul iubirii, cele mai surprinzatoare povesti de viata dar si cele mai importante evenimente petrecute in platoul emisiunii Te vreau langa mine.
Bianca Dragusanu da startul unei noi editii a emisiunii Te Vreau Langa Mine, editie in care surprizele vor fi si ele prezente. Prin ce experiente de viata au trecut cei ce vin in fata paravanului si ce discutii se vor isca pe marginea destainuirilor facute ramane de vazut de la orele 13:00 la Te Vreau Langa Mine din 29.06.2018 la kanal d.
Tensiunea atinge din nou cote maxime platoul show-ului matrimonial Te Vreau Langa Mine, ce conflicte s-au generat in urma discutiilor de la paravane dar si ce alte nemultumiri au mai aparut urmareste in aceasta dupa-amiaza de la orele 13:00 emisiunea Te vreau langa mine pe kanal d.
Cine sunt norocosii care in aceasta dupa-amiaza sunt invitati sa ia un loc in fata paravanului, cine sunt cei care sosesc la paravan pentru a ne impartasi experienta lor de viata dar mai ales de cate ori se va ridica paravanul in aceasta dupa-amiaza si cati dintre cei invitati la discutiile de la paravan isi vor da acordul sa mearga mai departe vom afla de la orele 13:00 la Te Vreau Langa Mine de vineri 29/06/2018 la kanal d.

Vizioneaza emisiunea Te vreau langa mine, vineri 29 iunie 2018 de la orele 13:00, o editia plina de surprize in care cei care vor fi invitati la paravan vor trebui sa decida daca isi vor mai acorda o sansa la fericire lor si celor care se afla de cealalta parte a paravanului. ... Detalii... »
Vezi una dintre cele mai spectaculoase editii al unuia dintre cele mai indragite show-uri tv de noapte, emisiunea Xtra Night Show, miercuri 27 iunie 2018, de la orele 23:00 la antena 1.
Ultimele evenimente mondene, cele mai vanate vedete ale momentului, dezvaluiri incendiare facute in direct in platoul emisiunii Xtra Night Show, toate te asteapta in aceasta seara de la orele 23:00 la antena 1.

Dan Capatos, Anisia Gafton, Catalin Bordea si Silviu Andrei te asteapta de la orele 23:00 la antena 1 cu cele mai incendiare noutati mondene, cu vedete si interviuri surpriza, cu provocari explozive, cu multa muzica dar si cu unele dintre cele mai socante dezvaluiri.
Subiectele acestei seri la Xtra Night Show vor fi in ton cu cele mai noi evenimente din lumea showbiz-ului iar Dan Capatos a pregatit o noua editie exploziva cu invitati surpriza care vor veni sa ne povesteasca cele mai noi intamplari din tumultoasa lor viata dar si o parte din culisele vietii personale.
Editia de astazi 27.06.2018 a emisiunii Xtra Night Show vine cu o alta serie de dezvaluiri incendiare din lumea showbiz-ului. Ce dezvaluiri sunt gata sa socheze telespectatorii, ce intrebari a pregatit Dan Capatos dar si ce discutii vor purta invitatii emisiunii vom afla in miercuri seara de la orele 23:00 la Xtra Night Show pe antena 1.

Nu rata o seara spectaculos de incendiara, alaturi de cele mai fierbinti subiecte si vedete din showbiz-ul autohton, cu noutati de ultima ora din tabloidele autohtone, in compania lui Dan Capatos, a echipei sale dar si a invitatilor lor, la Xtra Night Show, miercuri 27 iunie 2018 incepand cu orele 23:00 la antena 1. ... Detalii... »
Petrece dupa-amiaza de miercuri 27 iunie 2018 alaturi de cea mai noua editie a emisiunii Acces Direct, emisiune care te asteapta cu unele dintre cele mai explozive subiecte din realitatea romaneasca, cu dezvaluiri incendiare, totul de la orele 17:00 pe antena 1.
Dupa cum va obisnuit, indragita gazda a emisiunii, Simona Gherghe, va asteapta cu unele dintre cele mai uluitoare evenimente autohtone, prezentate in exclusivitate doar la Acces Direct pe antena 1.

Timp de doua ore, Simona Gherghe ne va prezenta pe larg subiectele pregatite pentru cea mai noua editie a emisiunii Acces Direct, subiecte discutate pe larg cu invitatii sai dar si cu protagonistii acestora. Care sunt subiectele care iti vor capta atentia in acesta editie si cat de impresionanta va fi povestea lor, ramane de vazut de la orele 17:00 la Acces Direct din 27.06.2018 pe antena 1.
Parinti care isi abandoneaza copiii sau ii vand pe te miri ce, copii care traiesc in mizerie, in frig si nu au ce manca sau mame cu copii care traiesc in groaza alaturi de sotii violenti. Toate aceste subiecte sunt discutate in fiecare zi de Simona Gherghe si invitatii sai, care incearca sa aduca lumina in cazurile prezentate si sa salveze ceea ce se poate salva.
Cu ce dezvaluiri vor veni protagonistii subiectelor avute in vizor in aceasta dupa-amiaza la Acces Direct, ce declaratii care vor oripila opinia publica vor face acestia, ce imagini care te vor lasa fara cuvinte au pregatit realizatorii show-ului tv, vom vedea in aceasta dupa-amiaza la antena 1.

Cazurile sociale a caror subiecte te vor cutremura de groaza, povestile care te vor lasa fara cuvinte si dezvaluirile socante, nu vor lipsi din aceasta editie a emisiunii Acces Direct de pe antena 1 asa ca miercuri 27 iunie 2018 de la orele 17:00, nu rata o editie spectaculoasa, plina de subiecte captivante, a emisiunii Acces Direct, totul in exclusivitate la antena 1. ... Detalii... »
Andreea Mantea si Victor Slav te asteapta la kanal d cu o editie de exceptie a emisiunii WOWbiz, o editie dedicata Marii Finale de la Exatlon Romania, miercuri 27 iunie 2018, incepand cu orele 22:30.

Late night show-ul tv WOWbiz aduce ca de obicei in fata telespectatorilor ultimele stiri din tabloidele autohtone, ultimele scandaluri care au zguduit showbiz-ul, ipostazele scandaloase in care au fost surprinse mondenitatile de lentila curioasa a paparazzi-lor sau declaratii incendiare facute de cele mai in voga vedete.
Tabloidul autohton intra in direct la tine in casa, seara de seara, de luni pana joi, prin intermediul celui mai urmarit late night show, WOWbiz la kanal d. Andreea Mantea si Victor Slav dau startul unei noi editii plina surprize si de subiecte care de care mai spectaculoase.
Editia de ieri seara a fost plina de surprize cu subiecte dintre cele mai spectaculoase. Alaturi de gazdele emisiunii a stat Burscu, care, a facut dezvaluiri uluitoare despre viata sa si despre faptul ca doar in cateva zile va deveni tatic. Un alt moment surpriza al serii a fost interviul in exclusivitate dat de Alina Eremia care a vorbit despre drumul sau spre celebritate. Tot aseara pe canapeaua emisiunii au stat si o parte din membrii nationalei de fotbal a artistilor printre care s-a aflat si Kamara.
Editia de miercuri 27.06.2018 a emisiunii WOWbiz se anunta a fi exploziva, cu subiecte la fel de captivante si spectaculoase ca si pana acum, pregatite cu mult drag de indragitele gazde ale emisiunii.

Nu rata cele mai incendiare dezvaluiri, cele mai socante declaratii si cele mai explozive ipostaze la WOWbiz, miercuri 27 iunie 2018 incepand cu orele 22:30 la kanal d. ... Detalii... »
Te invitam sa urmaresti cea mai noua editia a show-ului cu caracter matrimonial, emisiunea Te Vreau Langa Mine, miercuri 27 iunie 2018, cand de la orele 13:00, Bianca Dragusanu a pregatit o editie cu totul speciala plina de intalniri incitante duse in fata paravanelor, de discutii explozive si povesti de viata uimitoare.

Indragita gazda a show-ului matrimonial, a pregatit o editie fabuloasa a show-ului tv Te Vreau Langa Mine, o editie cu multe surprize, cu personaje care de care mai impresonante dar si cu multe discutii explozive care vor avea loc in fata paravanului iubirii.
Discutii aprinse la paravan, povesti de viata uimitoare, intalniri spectaculoase la cafea, rasturnari de situatie neprevazute din casa Te Vreau Langa Mine, muzica si mult dans te asteapta in aceasta dupa-amiaza de la orele 13:00 la kanal d. Bianca Dragusanu te asteapta cu o noua editie impresionanta a emisiunii Te Vreau Langa Mine din 27.06.2018 de la orele 13:00, la kanal d. In aceasta dupa-amiaza de la orele 13:00 pe kanal d, veti fi martorii unor noi povesti de viata uluitoare, dar totodata fiti pregatiti sa urmariti unele dintre cele mai incendiare paravane ale show-ului cu caracter matrimonial dar si sa aflati ce s-a mai intamplat in casa Te vreau langa mine.
Vizioneaza in aceasta dupa-amiaza de miercuri emisiunea Te vreau langa mine, de la orele 13:00, o editia plina de surprize in care cei care vor fi invitati la paravan vor trebui sa decida daca isi vor mai acorda o sansa la fericire lor si celor care se afla de cealalta parte a paravanului.

Nu rata o editie incendiara a show-ului matrimonial, o editie spectaculoasa si vezi de cate ori se va ridica paravanul, cine va accepta sa iasa mai departe spre urmatoarele intalniri, ce discutii se vor purta dar mai ales cum se vor finaliza paravanele din emisiunea Te vreau langa mine de miercuri 27 iunie 2018 de la orele 13:00 la kanal d. ... Detalii... »
Te invitam sa urmaresti o noua editie exploziva a emisiunii Xtra Night Show, marti 26 iunie 2018, o editie care vine cu noutati care te vor lua prin surprindere, cu cele mai in voga vedete ale momentului si nu in ultimul rand cu cele mai proaspete stiri mondene, toate de la orele 23:00 pe antena 1.

Vezi live si in exclusivitate la Xtra Night Show pe antena 1, cele mai spectaculoase evenimente mondene in cele mai mici detalii, in cea mai noua editie a emisiunii, editie care se anunta exploziva cu subiecte unul si unul si invitati pe masura.
Gazda emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos, alaturi de echipa sa formata din Anisia Gafton, Catalin Bordea si Silviu Andrei revin cu o editie fabuloasa, cu cele mai incendiare noutati mondene, cu vedete si interviuri surpriza, cu provocari explozive, cu multa muzica dar si cu multe tensiuni dezvoltate de subiectele discutate. Subiectele acestei editii a emisiunii Xtra Night Show din 26/06/2018, vor fi in ton cu cele mai noi evenimente din lumea showbiz-ului iar Dan Capatos a pregatit o editie exploziva cu invitati surpriza care vor veni sa ne povesteasca cele mai noi intamplari din tumultoasa lor viata dar si o parte din culisele vietii personale.
Care sunt cele mai noi subiecte pe care realizatorii de la Xtra Night Show le vor aduce in discutie vom afla marti seara de la orele 23:00 la Xtra Night Show pe antena 1.
Editia de astazi 26.06.2018 a emisiunii Xtra Night Show vine cu invitati surpriza care vor fi poftiti sa raspunda intrebarilor lui Dan Capatos si a echipei sale. Cine sunt aceste personaje, ce intrebari li s-au pregatit dar mai ales ce sunt gata sa dezvaluie vom afla in aceasta seara de la orele 23:00 la Xtra Night Show pe antena 1.

Nu rata o seara spectaculos de incendiara, alaturi de cele mai fierbinti subiecte si vedete din showbiz-ul autohton, in compania lui Dan Capatos, a echipei sale dar si a invitatilor lor, la Xtra Night Show, marti 26 iunie 2018 incepand cu orele 23:00 la antena 1. ... Detalii... »
Batalia culinara de la Chefi la Cutite sezonul 5 a ajuns pe ultima suta de metri si se anunta a fi mai tensionata ca niciodata. Finalistii sezonului 5 Chefi la Cutite, cei care isi vor ”ascuti cutitele” pentru marea batalie din finala sezonului 5 dar mai ales castigatorul sezonului 5 Chefi la Cutite, toate se vor decide in aceasta seara de marti, 26 iunie 2018, de la orele 20:00 la antena 1.

Semifinala de ieri seara a competitiei culinare Chefi la Cutite a fost cat se poate de dura, doua probe cu doua jurii diferite reusind sa scoata din joc concurenti, care, in opinia chefilor ar fi putut fi castigatorii marelui premiu. Robertino Taralunga de la echipa verde si Stefania Manea de la echipa galbena au fost scosi din competitie chiar de proprile familii dupa ce au gatit un desert ca la mama acasa.
A doua proba cea in care fine-diningul le-a dat batai de cap celor sapte semifinalisti a fost jurizata de concurentii sezonului 4 Chefi la Cutite, iar cel care au parasit competitia dupa aceasta a doua proba din semifinala Chefi la Cutite, a fost Razvan Constantin din echipa tunicilor galbene.
Astfel dupa primele doua dueluri din semifinala fiecare ditre chefi mai are in joc cate doi oameni. A treia proba din semifinala Chefi la Cutite a fost din nou o piatra de incercare pentru cei sase semifinalisti, tematica ultimei probe fiind ”umpluturile”.
Jurizarea va fi dura, mai ales ca de aceasta data chefii vor fi cei care vor juriza, asa ca se va vana orice mica greseala din farfuriile celor sase semifinalisti.
Ce comentarii vor face despre platingul farfuriei, despre cum au inteles cei sase semifinalisti tematica ultimei probe, ce greseli vor gasi in cele sase farfurii si la final pe cine vor trimite mai departe sa lupte in Marea Finala a sezonului 5 Chefi la Cutite din 26.06.2018, vom vedea si noi de la orele 20:00 pe antena 1.

Lupta pentru locurile in Marea Finala se da pe picior de egalitate pentru cei trei chefi, fiecare avand cate doi oameni la proba care decide numele finalistilor sezonului 5 Chefi la Cutite.
Chef Sorin Bontea a ramas cu Marlena Botezatu si Cristina Pavel. Chef Bontea a ajuns in ultima proba a semifinalei cu doua fete si spera, ca pentru prima data la Chefi la Cutite, o fata sa ajunga in finala. Daca va reusi chef Sorin Bontea sa isi vada culoarea in batalia culinara din Finala sezonului 5 Chefi la Cutite vom vedea de la orele 20:00 pe antena 1.
Chef Florin Dumitrescu a trecut prin emotii colosale acest sezon, mai ales ca mereu a intrat la duel si mereu s-a aflat in inferioritate numerica. A treia proba din semifinala l-a gasit pe chef Dumitrescu alaturi de cei mai jedi dintre jedi, Bogdan Vandici si Gabriel Mocanu. De partea tunicilor galbene dupa doua eliminari in batalia pentru unul dintre cele trei locuri din finala au ramas Amedeo Drosu si Mihai Chelaru.
Emotia si tensiunea isi vor spune cuvantul in aceasta seara la Chefi la Cutite, jurizarea dandu-le ”palpitatii” chefilor, care vad aceasta jurizare ca pe o ”ruleta ruseasca”. Chef Scarlatescu isi doreste sa intre in finala cu doi oameni iar dupa primele doua probe din semifinala este sigur ca finala va fi a sa.
Nervii vor fi intinsi la maxim, spiritele se vor aprinde iar tonul vocilor celor trei chefi se vor ridica de multe ori in timpul jurizarii. Motivul? Modul in care cei sase semifinalisti au gatit pentru a treia proba de semifinala.

Proba finalei sezonului 5 Chefi la Cutite ii va aduce fata in fata pe finalistii sezonului 5 intr-o confruntare ”la cutite”, cu o proba care va fi anuntata ca de obicei de frumoasa Gina Pistol. In sezonele trecute finalistii au avut de demonstrat ca pot fi chefi, avand de coordonat cate o echipa formata din fostii lor colegi asa ca si in aceasta seara e posibil sa ii vedem pe cei trei finalisti in aceesi postura. Cum sezonul 5 a fost plin de noutati in ceea ce priveste batalia culinara, ne asteptam ca si proba de finala sa fie una surprinzatoare, spectaculoasa si intensa, proba care sa scoata la iveala adevaratele calitati ale unui chef.
Care va fi proba de finala a sezonului 5, proba care va decide Castigatorul Sezonului 5 Chefi la Cutite si cat de bine vor face fata provocarilor finalistii vom vedea si noi marti seara de la orele 20:00 la antena 1, intr-o finala exploziva, cu orgolii care dau in clocot, cu rivalitati care vor da tonul unor tensiuni explozive dar si cu momente pline de emotie de bucurie a castigului. Provocarile finalei vor fi mari iar presiunea isi va spune cuvantul mai ales ca cei care vor decide ”gustul” castigator al sezonului 5 sunt unii dintre cei mai mari chefi bucatari din Romania.

Cine va reusi cel mai bine sa isi tina in frau emotia, cat de inspirati vor fi finalistii si cine va reusi isi coordoneze cat mai bine echipa astfel incat sa scoata cele mai bune farfurii, farfurii care sa ii pot aduce premiul sezonului 5 Chefi la Cutite, ramane de vazut de la orele 20:00 in Marea Finala Chefi la Cutite din 26/06/2018 la antena 1.
Care este ”gustul” Marii Finale a Sezonului 5 Chefi la Cutite si cine este concurentul care va avea cel mai ”ascutit cutit”, concurentul care va fi si Castigatorul Sezonului 5 Chefi la Cutite, vom afla marti 26 iunie 2018 de la orele 20:00 la antena 1. Sa fie chef Catalin Scarlatescu, chef Florin Dumitrescu sau chef Sorin Bontea cel care isi va mai adauga o victorie in palmares? ... Detalii... »
« 1 2 3 4 5 ... 575 576 »