Pagina Principala
Emisiunea Aici Eu Sunt Vedeta 12 Aprilie 2018 Online


Cosmin Selesi te invita la distractie alaturi de cea mai noua editie a emisiunii Aici Eu Sunt Vedeta, editia 5 difuzata joi 12 aprilie 2018, incepand cu orele 20:00 la antena 1.
Secretele vedetelor sunt gata sa fie dezvaluite chiar de proprii copii, in cea mai noua editie a emisiunii Aici Eu Sunt Vedeta, editia 5 a sezonului 2 a celei mai haioase competitii de la tv, plina de umor si de dezvaluiri uluitoare, care de multe ori va starni hohote de ras, competitie care aduce copiii vedetelor in prim-plan.

Roxana Ciuhulescu, Medeea Marinescu si Iuliana Tudor sunt vedete care au cceptat provocarea emisiunii Aici Eu Sunt Vedeta, asa ca cele trei mamici-vedeta vor face echipa cu copiii lor, si vor incerca, pe cat posibil, sa ramana cat mai calme dupa ce vor auzi raspunsurile date de copii la intrebarile pregatite de Cosmin Selesi. In fiecare editie, vedetele vor face echipa cu proprii copiii si vor incerca sa isi dea seama cat mai bine ceea ce au raspuns copiii la intrebarile puse de realizatorii emisiunii, intrebari in care, fireste, ei sunt actorii principali.
Secrete din culisele vietii personale, fobiile pe care acestia le au, unele tabieturi ale vedetelor si multe altele vor fi dezvaluite, fara a fi cosmetizate, chiar de copiii acestora. Bineinteles ca nu vor lipsi nici filmuletele care ne vor arata momente din viata personala a vedetelor, filmulete surprinse chiar in casa acestora.
In editia 5 a emisiunii Aici Eu Sunt Vedeta din 12.04.2018, Medeea Marinescu vine insotita de fiul sau Luca de 8 ani, Roxana Ciuhulescu o va avea alaturi pe fiica sa, Ana de 9 ani iar Iuliana Tudor va face echipa cu fiul sau Tudor, care are 7 ani.
Ce intrebari le-a pregatit Cosmin Selesi copiilor vedetelor invitate in editia 5 a sezonului 2 Aici Eu Sunt Vedeta, ce dezvaluiri haioase vor face copiii si cine va strange cei mai multi bani vom vedea de la orele 20:00 la antena 1. Asa ca daca vrei sa afli ce fac vedetele noastre atunci cand sunt in viata privata, nu rata editia 5 a emisiunii Aici Eu Sunt Vedeta difuzata joi seara la antena 1.
Invitatul serii la Aici Eu Sunt Vedeta, invitat a carui povestire va face obiectul uneia dintre probe, va fi Valentin Butnaru care vine insotit de mama sa. Ce intamplare din copilaria acestuia va povesti indragita vedeta si daca celelalte vedete vor ghici finalul ramane de vazut in editia 5 Aici Eu Sunt Vedeta din 12/04/2018 la antena 1.

Petrece o seara plina de voie-buna, alaturi de una dintre cele mai spumoase competitii de la tv, o seara in care poti afla obiceiurile haioase sau ciudate ale indragitelor vedete autohtone dar si secrete din culisele vietii personale, toate dezvaluite necosmetizat chiar de copiii vedetelor, in editia 5 a emisiunii Aici Eu Sunt Vedeta sezonul 2, joi 12 aprilie 2018, de la orele 20:00 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar