Pagina Principala
Emisiunea Asia Express 13 Martie 2018 Online


Tipete de groaza, disperare, rabufniri explozive, nervi intinsi la maxim si delicatese locale care le vor intoarce stomacul pe dos vedetelor, sunt ingredientele noi aventuri in Cambodgia a celor patru perechi ramase la Asia Express, in editia de marti 13 martie 2018, editie difuzata la antena 1 de la orele 20:00.

Editia de ieri a emisiunii i-a purtat pe cei opt pe primul traseu din Cambodgia, un traseu plin de provocari, un traseu care i-a condus pe cei opt prin locuri de o saracie crunta. Mai ”rurala” dupa cum a descris-o Raluka si Ana, Cambodgia pare sa le ridice probleme serioase tuturor echipelor. Autostopul pentru gasirea unui mijloc de transport pana la urmatorul punct de intalnire, procurarea hranei dar si a unui loc in care sa inopteze a fost o adevarata provocare, tinand cont ca Cambodgia este cea mai saraca tara a Asiei.
Cele mai afectate de saracia si conditiile mizere in care traiesc localnici, au fost bineinteles, Vica Blochina si Daniela Crudu. Cele doua au fost clar afectate de conditiile calatoriei prin meleagurile Cambodgiei, acest lucru rasfrangandu-se si in modul in care au ajuns la intalnirea cu Gina Pistol. Primele care au ajuns la punctul de intalnire au fost Raluka si Ana, cele doua fiind nevoite sa aleaga echipa care va fi eliminata. Alese au fost Vica Blochina si Danieala Crudu, insa culoarea verde a dragonului le-a readus pe fete pe traseul spre Thailanda, doar ca au de infruntat si un handicap, care dupa spusele Ginei Pistol s-ar putea sa le confere un avantaj Vicai si Danielei. Cu o masca gigantica, masca care alunga spiritele rele, cele doua au de parcurs urmatorul traseu care le duce spre urmatorul punct de intalnire.
Probele pregatite pentru editia 10 Asia Express din 13.03.2018 vor fi unele dintre cele mai solicitante. Probele presupun contactul direct al vedetelor cu insectele locale, de la furnici uriase la tarantule ingrozitoare. Si nu doar ca vedetele vor fi acoperite de tarantule vii dar acestea vor fi poftite si la un festin culinar greu de refuzat, mancatul de tarantule si asta contra cronometru. Momentele vor fi cu adevarat dificile pentru vedete si asta pentru ca desi o delicatesa locala, tarantulele le vor intoarce stomacurile pe dos, multe dintre vedete clacand in fata ”imbietoarelor” delicatese.
Tipetele de groaza dar si rabufniri in toata regula vor fi si ele prezente in editia 10 a emisiunii Asia Express. Daca in editia de ieri seara am vazut-o pe Vica clacand in fata probelor dar si a saraciei din Cambodgia, in aceasta seara Vica va fi doborata de degustarea tarantulelor, insa nici Daniela nu va fi departe.
Socul unor tarantule vii care sa misune pe tine isi va spune cuvantul si vom avea parte de un adevarat concert de tipete din partea vedetelor. Seara de marti 13/03/2018, aduce o noua cursa pentru cele patru perechi de vedete , o noua cursa prin peisajul saracei Cambodgia, un traseu plin de provocari.

Cine va ajunge primul la locul de intalnire, ce sarcini vor avea de indeplinit pana la intalnirea cu Gina Pistol, cine va fi prima echipa ajunsa si daca vom vorbi din nou despre o eliminare, ramane de vazut de la orele 20:00 la Asia Express, marti seara la antena 1.
Petrece o seara plina de adrenalina si traieste aventura unei calatorii in necunoscut alaturi de cele patru cupluri de vedete, simte tensiunea provocarilor ridicata de fiecare proba prin care acestia sunt nevoiti sa treaca, vezi cine va varsa lacrimi si cum se vor descurca sa faca autostopul in pustietate sau sa isi faca rost de un acoperis sub care sa inopteze, pe urmatorul traseu din Cambodgia, totul la Asia Express, in editia 10, marti 13 martie 2018 de la orele 20:00 la antena 1.Sursa Video YouTube

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar