Pagina Principala
Emisiunea Asia Express 19 Martie 2018 Online


Patru echipe de vedete, ultima etapa din Cambodgia, misiuni dintre cele mai dificile, conditii de calatorie extreme, multa oboseala si disperare sunt ceea ce descriu cel mai bine editia 11 Asia Express, editie difuzata luni 19 martie 2018 de la orele 20:00 la antena 1.

Gina Pistol este din nou pornita sa supuna ”la supliciul” oferit de cel mai dur reality show tv, emisiunea Asia Express, pe cele patru echipe care au reusit sa ramana in competitie, asta dupa ce au parcurs mai bine din jumatatea distantei de 5000 de kilometri prin misterioasa Asie
Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, Daniela Crudu si Vica Blochina, Lora si iubitul sau Ionut Ghenu, Raluka si Ana Baniciu, sunt cele patru perechi de vedete care se vor aventura in urmatoarele provocari pregatite de anevoiosul drum prin necunoscutul tinuturilor cambodgiene.
Dupa un traseu plin de provocari prin cea mai saraca tara a Asiei, cu momente pline de disperare, cu lacrimi si oboseala multa, dupa ce unii dintre ei au fost pe punctul de a renunta, circuitul prin Cambodgia i-a adus in capitala tarii, la Phnom Penh, acolo unde vedetele au avut de infruntat culoarea dragonului care poate aduce eliminarea.
Primii care au ajuns la punctul de intalnire au fost baietii, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, cei doi nominalizandu-le pentru a merge spre eiminare pe Vica Blochina si Daniela Crudu. Dragonul a tinut cu echipa fetelor, si pentru a doua oara consecutiv, culoarea sa a fost verde. Doar ca nominalizarea vine si cu un handicap, asa ca fetele vor avea de purtat cu ele pe drumul pana la urmatorul punct de intalnire o...tarantula, pe care vor trebui sa o si hraneasca.

Iar daca vedetele noastre au crezut ca pana acum au luat cunostinta cu toate greutatile unui drum prin necunoscut, acestea se inseala, si asta pentru ca Gina Pistol, le-a pregatit noi provocari. Si pentru ca Asia Express devine din ce in ce mai dura de la un traseu la altul, de aceasta data plecarea in cursa va fi dictata de o proba. Vedetele vor avea de invatat pasi de dans specific cambodgian, si totul in doar zece minute. Provocarea este cu atat mai grea, cu cat, dansul pe care il vor avea de invatat este unul de ”coordonare”. Echipa care va avea cel mai mult de pe urma acestei probe va fi echipa formata din Lora si Ionut Ghenu, si asta pentru ca Ionut va pleca spre urmatorul traseu de unul singur. Ghinionul ii urmareste si Lora a contactat o toxiinfectie alimentara fiind nevoita sa ramana sub supravegherea medicilor.
Cum se va descurca Ionut Ghenu cu invatarea pasilor de dans, al catelea va pleca in cursa dar mai mult cum se va descurca singur pe traseu, ramane de vazut de la orele 20:00 la Asia Express editia 11 din 19.03.2018 la atena 1.
Ultimul traseu prin Cambodgia ii va duce pe cei 8 aventurieri in fata unor probe si mai dificile. Cum ar fi sculptatul s-au caratul unei carute pline cu lucruri. Asa ca ii vom vedea pe cei opt la munca, in conditii destul de grele . Cum se vor descurca vedetele cu greutatea pe care o vor avea de carat, cine va manui cel mai bine dalta si ciocanu si cum vor reusi sa faca fata ultimelor provocari din Cambodgia, ramane de vazut de la orele 20:00 la Asia Express din 19/03/2018 la antena 1.
Cum vor reusi cele opt vedete sa razbata ultimul traseu din Cambodgia pana la punctul de intalnire, ce probe vor avea de indeplinit pe drum, cine vor fi primele doua echipe ajunse dupa primul traseu la Gina Pistol si deci echipele care se vor lupta pentru amuleta pusa in joc, cine va castiga amuleta, care va fi prima echipa ajunsa la ultimul punct de intalnire din Cambodgia si cine va fi echipa propusa spre eliminare, ramane de vazut de la orele 20:00 la Asia Express, editia 11 a celui mai provocator reality show de la antena 1.

Petrece o seara plina de adrenalina si traieste aventura ultimei calatorii in necunoscuta Cambodgie alaturi de cele patru cupluri de vedete, simte tensiunea provocarilor ridicata de fiecare proba prin care acestia sunt nevoiti sa treaca, vezi cum se vor descurca sa faca autostopul sau sa isi faca rost de un acoperis sub care sa inopteze dar si daca vom avea parte de o noua eliminare si cine sunt echipele care vor pleca in Thailanda, totul la Asia Express, in editia 11, luni 19 martie 2018 de la orele 20:00 la antena 1.Sursa Video YouTube

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar