Pagina Principala
Emisiunea Asia Express 20 Martie 2018 Online


Asia Express Drumul Dragonului continua in editia 12, editie difuzata marti 20 martie 2018 de la orele 20:00 la antena 1, cu ultimele misiuni pe pamant cambodgian, tara catalogata ca fiind cea mai saraca tara de pe continentul asiatic.

Editia de ieri seara a emisiunii i-a purtat pe cei opt pe penultimul traseu din Cambodgia, un traseu plin de provocari, un traseu care i-a condus prin locuri de o saracie crunta. Au avut de infruntat provocari dintre cele mai grele, iar lupta pentru amuleta s-a dat intre cuplul baietilor format din Liviu Varciu si Andrei Stefanescu si fetele Raluka si Ana Baniciu, baietii reusind sa castige din nou amuleta, imunitatea pentru urmatoarea eliminare dar si o noapte de relaxare la hotel. Cursa a continuat pentru celelalte trei cupluri, care au avut de cautat o familie pe care a trebuit sa o invete un dans popular romanesc, apoi au avut de carat spre urmatorul punct de intalnire un cub de ghiata de 20 kilograme.
Doar ca de aceasta data regulile jocului s-au schimbat, iar echipa care a castigat imunitatea a fost echipa care a reusit sa aduca la destinatie cel mai mult din cubul de ghiata. Raluka si Ana au reusit sa aduca 18 kilograme din cubul de ghiata, asa ca fetele au fost cele care au trebuit sa faca nominalizarea. Lora si Ionut Ghenu au fost cei nominalizati, insa, dragonul a fost verde, asa ca cei doi isi vor continua cursa la Asia Express. Doar ca nominalizarea vine la pachet si cu o povara, cei doi fiind nevoiti sa care dupa ei, pe langa rucsace, pe ultimul drum din Cambodgia un vas mare din lut.

Probele pregatite pentru editia 12 Asia Express din 20.03.2018 vor fi unele dintre cele mai solicitante. Ultima cursa din Cambodgia ii va duce pe cei opt intr-unul dintre cele mai renumite locuri din aceasta tara, in capitala fostului imperiu khmer, la Angkor. Ruinele din Angkor Wat vor detine cheia urmatoarei curse si ultima cursa din Cambodgia.
Un templu renumit, cu multe alei care de multe ori alcatuiesc un adevarat labirint, cu sute de trepte si unele foare abrupte, prebele pregatite de Gina Pistol aici vor fi o adevarata piatra de incercare pentru vedetele noastre. Aventura celor patru echipe se va complica pe acest ultim traseu din Cambodgia, mai ales ca probele nu vor fi deloc usoare. Va fi nevoie de multa forta fizica, de multa precizie, dar si de rapiditate pentru ca fiecare minut conteaza in cursa Asia Express. Va fi nevoie de o dalta si de un ciocan pentru ca echipele se vor apuca de sculptat sub atenta supraveghere a unor mestesugari locali.
Templul din Bayon va fi o alta provocare pentru cei opt pentru ca indiciile vor fi ascunse prin multitudinea chipurilor cioplite, chipuri care sunt semnatura acestui templu.
Adrenalina, drama, tensiuni dar si multe rabufniri in toata regula vor fi prezente in editia 12 a emisiunii Asia Express. Daca in editia de ieri seara am vazut-o pe Ana clacand in fata greutatii cubului de ghiata pe care l-au avut de carat si in aceasta seara vom avea parte din nou de multe momente de cadere. Cine este vedeta care este pe punctul de a claca si din ce motiv, vom vedea si noi de la orele 20:00 la Asia Express pe antena 1.
Asa ca seara de marti 20/03/2018, aduce o noua cursa pentru cele patru perechi de vedete , o ultima cursa prin peisajul saracei Cambodgia, o cursa cu un traseu plin de provocari.
Cine va ajunge primul la locul de intalnire, ce sarcini vor avea de indeplinit pana la intalnirea cu Gina Pistol, cine va fi prima echipa ajunsa si daca vom vorbi din nou despre o eliminare si cel mai important cine vor fi echipele care vor avea unda verde spre Thailanda ramane de vazut de la orele 20:00 la Asia Express, marti seara la antena 1.

Petrece o seara plina de adrenalina si traieste aventura ultimei calatorii in necunoscuta Cambodgie alaturi de cele patru cupluri de vedete, simte tensiunea provocarilor ridicata de fiecare proba prin care acestia sunt nevoiti sa treaca, vezi cum se vor descurca sa faca autostopul sau sa isi faca rost de un acoperis sub care sa inopteze dar si daca vom avea parte de o noua eliminare si cine sunt echipele care vor pleca in Thailanda, totul la Asia Express, in editia 12, marti 20 martie 2018 de la orele 20:00 la antena 1.Sursa Video YouTube

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar