Pagina Principala
Emisiunea Asia Express 2 Aprilie 2018 Online


Detaliile vor face diferenta in semifinala celui mai provocator si dur reality show tv, emisiunea Asia Express editia 14, difuzata luni 2 aprilie 2018 de la orele 20:00 la antena 1. Drumul spre finala se face la pedalele unei ricse, prin necunoscutele strazi ale Thailandei avand dispozitie doar o harta.
Ana Baniciu si Raluka, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, Vica Blochina si Daniela Crudu sunt cele trei echipe semifinaliste de la Asia Express Drumul Dragonului, echipe care vor pleca luni seara spre penultima cursa spre destinatia finala Bangkok, acolo unde ii va astepta Gina Pistol.

Editia trecuta Vica Blochina si Daniela Crudu au fost din nou salvate de culoare verde a Dragonului, acestea fiind nevoite sa plece in cursa cu o intarziere de 20 de minute. Ajunse primele la punctul de intalnire, Ana si Raluka, au reusit sa vada timp de 2 ore cum e sa fii turist in Thailanda.
S-au parcurs aproape 4500 de kilometri, kilometri parcursi prin patru tari diferite, dar la fel de necunoscute si pline de provocari, una mai solicitanta ca alta, fiecare avand gradul sau de dificultate, tari care au reusit sa le impinga pe vedete pana la limita extrema a rabdarii. Drumul Dragonului intra in linie dreapta spre finalul celei mai solicitante si extreme curse, o experienta plina de provocari, o experienta in care, la drum din Vietnam, au pornit sapte echipe de vedete. La granita Thailandei s-au aliniat doar trei perechi de vedete, fiecare dintre ele mai determinata sa ajunga la punctul final de intalnire cu Gina Pistol, intalnire care le poate aduce si marele premiu de 30.000 de euro.

Si pentru ca provocarile ridicate de misiunile Ginei nu erau indeajuns, in semifinala Asia Express din 2.04.2018 vor interveni si vedetele eliminate, sarcina lor fiind aceea de a cerne echipele care au determinarea si vointa necesara pentru a castiga acest joc dificil. Este timpul ca vedetele sa isi dea seama cata atentie la detalii au, cat de bine stau cu memoria dar si cat de bine stiu sa se descurce cu o harta plina de indicii.
Fostii concurenti vor adresa intrebari semifinalistilor, intrebari din cele intamplate de la inceputurile traselui. Intrebarile sunt inregistrate pe tablete, acestea fiind la randul lor ascunse. Vedetele nu doar ca trebuie sa pedaleze prin aglomeratia strazilor din Thailanda pentru a gasi tabletele cu acele intrebari, dar trebuie sa faca si un exercitiu de memorie si sa isi aduca aminte din cele intamplate de-a lungul traseului, pentru ca asta contin intrebarile fostilor adversari.
Cine nu reuseste sa raspunda la intrebari are de asteptat, pierzand astfel minute pretioase, minute care ar putea sa ii aduca la un pas de marele premiu de 30.000 de euro.
Fiind si ultima etapa din Drumul Dragonului, cele trei echipe ajung si la limita rabdarii, nervii si oboseala incepand sa isi spuna cuvantul. Adrenalina, drama, tensiuni dar si multe rabufniri in toata regula vor fi prezente in editia 14, in semifinala emisiunii Asia Express, cele trei echipe ajungand sa se certe in toata regula.
Asa ca seara de luni 2/04/2018, aduce o noua cursa, penultima din Drumul Dragonului pentru cele trei perechi de vedete , o cursa extrema prin peisajul frumoasei Thailanda, o cursa cu un traseu plin de provocari.

Cine va ajunge primul la locul de intalnire, ce sarcini vor avea de indeplinit pana la intalnirea cu Gina Pistol, cine va fi prima echipa ajunsa, daca vom vorbi din nou despre o eliminare si cine sunt perechile finaliste la Asia Express ramane de vazut de la orele 20:00 la antena 1.
Petrece o seara plina de adrenalina si traieste aventura penultimei curse in Thailanda, ultima tara din Drumul Dragonului, alaturi de cele trei cupluri de vedete, simte tensiunea provocarilor ridicata de fiecare proba prin care acestia sunt nevoiti sa treaca, vezi cum se vor descurca sa faca autostopul sau sa isi faca rost de un acoperis sub care sa inopteze, daca vom avea parte de o noua eliminare si cine sunt finalistii cei care se vor intrece pentru marele premiu in Bangkok, totul la Asia Express, in editia 14, in semifinala de luni 2 aprilie 2018 de la orele 20:00 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar