Pagina Principala
Emisiunea Asia Express 3 Aprilie 2018 Online


Drumul Dragonului a ajuns la final si doar doua dintre cele opt echipe participante isi vor disputa amuleta de 30.000 de euro in Mara Finala Asia Express, finala din 3 aprilie 2018 difuzata de la orele 20:00 la antena 1.
Patru tari cu trasee solicitante si misiuni dintre cele mai provocatoare, 5000 de kilometri prin tinuturile necunoscute ale Asiei, o experienta extrema care le-a impins limitele la maxim vedetelor, momente de euforie dar si momente in care erau aproape sa renunte, o cursa nebuna si plina de provocari, toate au ajuns la final iar in aceasta seara Gina Pistol va scoate la bataie Amuleta de 30.000 de euro.

Batalia pentru castigarea marelui premiu se va da prin strazile aglomerate ale Bangkokului, vedetele fiind nevoite sa isi gaseasca calea facand un adevarat slalom printre masini si marea de oameni ale capitalei Thailandei.
Ieri seara in semifinala Asia Express, am avut parte de o editie exploziva cu multe rasturnari de situatie, insa la final, ultima echipa ajunsa la punctul de intalnire cu Gina Pistol a trebuit sa paraseasca competitia. Vica Blochina si Daniela Crudu au fost echipa care au ajuns pe ultima pozitie la punctul de intalnire, asa ca fetele nu au reusit sa intre in Marea Finala Asia Express, ele fiind nevoite sa isi i-a la revedere de la marele premiu chiat pe ultima suta de metri.
Raluka si Ana Baniciu, ajunse pe prima pozitie dar si Liviu Varciu si Andrei Stefanescu sunt cele doua echipe finaliste, care in editia 16, in editia care aduce Marea Finala Asia Express din 3.04.2018 vor da marea batalie pentru Amuleta de 30.000 de euro.
Drumul Dragonului este gata sa isi ceara ”ultimul tribut” iar cele doua echipe vor avea de infruntat ultimele misiuni care vor hotara castigatorii Asia Express. Si daca acestea sunt nu doar ultimele misiuni ci si misiunile care vor hotara castigatorii Amuletei de 30.000 de euri si dificultatea lor va fi pe masura premiului pus in joc.
Vor fi puse la incercare nu doar determinarea de a castiga si de a-si invinge limitele, vedetele vor trebui sa dea dovada de multa rabdare, atentie la detalii, echipele vor fi nevoite sa demonstreze inca odata ca se pot descurca in orice situatie si ca pot gasi calea de iesire prin orice mijloace.

Ce misiuni vor avea de indeplinit finalistii pentru ultima etapa din Asia Express Drumul Dragonului, cat de dificile vor fi si cum le vor face fata, ce vor avea de facut pentru a reusi sa mearga spre punctul de intalnire final, punctul in care prima echipa ajunsa va fi si castigatoarea acestei experiente unice oferite de Asia Express, toate le vor vedea de la orele 20:00 la antena 1.
Petrece o seara plina de adrenalina si traieste aventura ultimei curse in Thailanda, ultima etapa din Drumul Dragonului, Marea Finala Asia Express, alaturi de cele doua cupluri de vedete finaliste, simte tensiunea provocarilor ridicata de fiecare proba prin care acestia sunt nevoiti sa treaca, vezi cum se vor descurca cu ultimele probe si cine va fi in final marele castigator din Bangkok, totul la Asia Express, in editia 16, in Marea Finala marti 3 aprilie 2018 de la orele 20:00 la antena 1.Sursa Video YouTube

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar