Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 10 Mai 2018 Online


Te invitam sa urmaresti o noua editie incendiara a emisiunii Bravo ai Stil All Stars, joi 10 ma 2018, editie ce aduce o noua defilare spectaculoasa de la orele 16:30 la kanal d si asta pentru toate concurentele au pregatit tinute vestimentare una si una, fiecare dintre cele sapte stele Bravo Ai Stil fiind decise astazi sa castige cele trei stele.

Editia de ieri a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars a fost o editie exploziva, cu tinute bune sau mai putin bune dar si cu multe conflicte. Trei dintre concurente au reusit sa ia numarul maxim de stelute si acestea au fost Silvia, Denisa si Marisa, insa balanta s-a pus in echilibru pentru ca au fost si trei concurente fara nici o stea, Beatrice, Alina si Otilia. Cea care a vizitat atelierul de creatie a fost Alina, trimisa sa isi arate talentul creativ de catre Catalin Botezatu. Doar ca Alina a realizat o rochie iesita din tematica data, sfidand in acelasi timp masa juratilor cu atitudinea sa, lucru ce i-a determinat pe cei trei sa nu ii acorde nici o steluta.
Editia 79 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars din 10.05.2018 aduce la kanal d de la orele 16:30 o editie cu totul speciala, si asta pentru si astazi fetele isi vor da silinta sa impresioneze juratii. Asa ca suprizele se vor tine lant iar concurentele au pregatit sapte tinute vestimentare demne de orice podium al marilor case de moda.
Provocarile sunt mari, mai ales ca de numarul stelutelor depinde imunitatea din gala de sambata. Culisele sunt si ele luate in vizor, concurentele, trecute odata prin focul competitiei stilului, fiind gata sa isi submineze prin orice mijloace, contracandidatele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania.
Atelierul de croitorie este o alta provocare pentru cele sapte concurente iar cine va fi concurenta care in editia 79 Bravo Ai Stil All Stars va pasi in atelier si ce i se va cere sa faca vom vedea in aceasta dupa-amiaza la Bravo Ai Stil All Stars la kanal d.

Petrece o dupa-amiaza exploziva, cu opt tinute vestimentare impresionante, cu momente tensionate direct din culisele emisiunii si vezi care dintre cele sapte concurente vor reusi sa obtina aprecierea juratilor dar si cele trei stelute, toate de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars, joi 10 mai 2018 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar