Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 11 Aprilie 2018 Online


Urmareste una dintre cele mai spectaculoase lectii de stil in editia cu numarul 58 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars, editie care miercuri 11 aprilie 2018 de la orele 16:30 aduce la kanal d o noua defilare in forta a stelelor de la Bravo Ai Stil.
Ilinca Vandici este gata sa dea startul unei noi editii a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars, o editie cu multe tinute care vor taia respiratia juratilor dar si cu unele dintre cele mai aprinse dispute, atat duse in culisele emisiunii cat si in platoul de filmare.

Editia de ieri a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars a fost una surprinzatoare si asta pentru ca, fata de editia precedenta, stelutele si-au facut aparitia. Conflictele au fost si ele prezente, tensiunile ce apar in culisele emisiunii dar si pe podiumul de defilare fiind din ce in ce mai dese. Iulia Albu si Otilia au fost protagonistele unei altercatii verbale in toata regula si asta pentru ca Iulia Albu a acuzat-o pe Otilia ca ar fi purtat hainele Alinei, motiv pentru care i-a luat si singura steluta pe care concurenta a primit-o.
Editia a inceput cu trimiterea Silviei in atelierul de croitorie, cu sarcina de a crea o tinuta care sa includa un sacou ”Spencer”. Silvia a indeplinit cu brio sarcina data, concurenta fiind felicitata pentru creativitatea de care a dat dovada si obtinand astfel toate cele trei stelute. Cu maximum de stelute au alte patru concurente, acestea alaturandu-i-se Silviei.
Editia de astazi 11.04.2018 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars se anunta una exploziva, cu tinute vestimentare una si una, toate cele noua stele incercand sa demonstreze din rasputeri ca au stilul in sange si ca merita sa mearga cat mai departe in competitia stilului.
Cine va fi concurenta care va fi trimisa in atelierul de croitorie si ce sarcina i se va da? Ce suprize a pregatit Ilinca Vandici dar si cine vor fi concurentele care vor impresiona juratii, ramane de vazut miercuri de la orele 16:30 in editia 58 Bravo Ai Stil All Stars la kanal d.

Nu rata o editie spectaculoasa plina de stil, cu tinute una si una dar si cu momente tensionate, vezi cum se va incheia excursia concurentei trimisa in atelierul de croitorie, ce tema i se va da si vezi care sunt concurentele care vor reusi sa adune toate cele trei stele, totul la Bravo Ai Stil All Stars, miercuri 11 aprilie 2018 de la orele 16:30 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar