Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 11 Mai 2018 Online


Stelele de la Bravo Ai Stil nu isi mai gasesc...stilul? Se pare ca editia 80 Bravo Ai Stil All Stars, editia de vineri 11 mai 2018 difuzata de la orele 16:30 la kanal d, se anunta a fi una plina de conflicte si de altercatii verbale, lucru care, se observa si din ultimele editii din competitia stilului.

Juratii sunt din ce in ce mai nemultumiti de evolutia fetelor, iar faptul ca acestea nu se ridica la nivelul unde a ajuns competitia se vede nu doar in numarul stelelor ci mai ales in multitudinea criticilor primite. Atmosfera este cu atat mai tensionata mai ales ca concurentele arata o atitudine sfidatoare fata de comentariile juratilor si nu de multe ori am asistat la adevarate certuri intre cele doua tabere.
Editia de ieri a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars a fost una mai putin reusita, singura concurenta care s-a ridicat la nivelul asteptarilor celor patru jurati fiind Iuliana. Otilia nu a reusit nici ieri sa ia stelute de la jurati dar a reusit in schimb sa il scoata din minti pe Catalin Botezatu care i-a cerut concurentei sa paraseasca platoul de filmare. La capitolul creatie, Marisa a fost scoasa in ”fata clasei” cu o rochie ”Midriff”. Concurenta a reusit sa obtina doua stelute, insa Iulia Albu a declarata ca nu este de acord cu ceea ce a facut Marisa, asa ca i-a luat una din cele doua stelute.
Se pare ca atmosfera tensionata din tabara concurentelor s-a mutat si in tabara juratilor, Iulia Albu declarand ca si-ar dori ca ea sa dea temele pentru atelierul de croitorie, nu pentru ca temele date de colegul sau nu ar fi interesante ci pentru ca ea ar sti cu adevarat sa scoata in evidenta ceea ce stiu fetele despre stil. Daca in editia 80 din 11.05.2018 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars o vom vedea pe Iulia Albu in postura de a da temele pentru atelierul de croitorie si ce are de gand sa faca jurata, ramane de vazut de la orele 16:30 la kanal d.
Si cum este de asteptat, nici editia de astazi nu va trece fara o repriza de replici taioase si de injurii, iar daca in editia de ieri Otilia a fost poftita sa paraseasca platoul de filmari de la Bravo Ai Stil, astazi va fi randul Silviei, care va iesi ca o furtuna. Care va fi motivul? Il vom afla de la orele 16:30 la kanal d in editia 80 Bravo Ai Stil All Stars.
Tot astazi la Bravo Ai Stil All Stars, Ilinca Vandici va trage linia si va face socoteala stelutelor primite de cele sapte concurente in aceasta saptamana. Numaratoare care va hotara numele concurentelor protejate in gala eliminatorie de maine seara. Cate stele vor da juratii pentru tinutele pregatite de concurente si care sunt concurentele care i se vor alatura Alinei, ocupanta scaunului rosu al imunitatii, deci care vor fi concurentele protejate, ramane de vazut de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars editia 80 din 11/05/2018 la kanal d.

Cum va fi defilarea cu numarul 80 din sezonul 4 Bravo Ai Stil All Stars, ce tinute vestimentare au pregatit cele sapte concurente, cate stelute vor primi si cine va merge in atelierul de croitorie, dar mai ales care vor fi concurentele protejate in gala eliminatorie de maine, ramane de vazut de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars, vineri 11 mai 2018 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar