Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 12 Iunie 2018 Online


Pretentiile juratilor cresc odata cu intrarea in saptamana finala a sezonului 4 Bravo Ai Stil asa ca editia 102 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars, editie difuzata marti 12 iunie 2018, incepand cu orele 16:30 la kanal d, se anunta a fi mai mult decat incendiara.
Ilinca Vandici te invita sa urmaresti o editie spectaculoasa a emisiunii Bravo Ai Stil, a doua din aceasta saptamana, o editie care aduce direct in casele telespecatorilor nu doar patru tinute exemplare ci si dedesubturile culiselor emisiunii ce aduce stilul pe micile ecrane.

Saptamana finala a inceput slab la capitolul stele, iar cele patru finaliste par sa nu inteleaga cat de importante sunt calificativele Bravo Ai Stil in aceasta saptamana. Juratii au fost dezamagiti de aparitiile concurentelor, singura care a reusit sa impresioneze si singura finalista care a reusit sa ia stele in editia de ieri a fost Silvia.
Provocarile sunt mari in aceasta saptamana, iar juratii asteapta de la concurente tinute spendide, tinute pline de stil, tinute care sa demonstreze ca isi merita locul printre finalistele competitiei Bravo Ai Stil All Stars. Cele patru finaliste mai pot adauga la numarul de stele primite in aceasta saptamana inca trei, si asta pentru ca fiecare in parte, va trebui sa isi prezinte cate sapte tinute din cele create in atelierul de croitorie de-a lungul acestui sezon. Prima care a spart gheata la acest capitol a fost Marisa, insa prezentarea pregatita de concurenta nu a fost apreciata de jurati, acestia declarand ca Marisa nu a facut decat sa prezinte tinutele asa cum le-a creat fara sa adauge amprenta sa personala, fara sa incerce sa faca styling. Iulia Albu a decis totusi ca steau sa, sa mearga spre Marisa si asta pentru intreaga sa activitate din acest sezon.
Editia 102 Bravo Ai Stil All Stars din 12.06.2018, aduce din nou pe micile ecrane spectacolul stilului dar si multe dintre conflictele si altercatiile verbale duse atat intre candidatele la titlul de cea mai stilata femeie din toate sezoanele Bravo Ai Stil cat si intre cele doua tabere. Tinutele concurentelor sunt criticate si fiecare mica greseala va fi luata in calcul si imputata de jurati. Nu se mai iarta nimic si acest lucru se va vedea si in calificativele pe care juratii le vor da.
Editia 102 Bravo Ai Stil All Stars va aduce in fata juratilor colectia unei alte concurente finaliste, concurenta care va alege sapte dintre cele mai apreciate tinute realizate de-a lungul acestui sezon in atelierul de croitorie. Cine este concurenta concurenta care isi va prezenta colectia in aceasta dupa-amiaza, ce tinute si-a ales pentru a fi prezentata si cat de apreciate vor fi acestea ramane de vazut de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars, marti 12/06/2018 la kanal d.

Petrece o dupa-amiaza de exceptie alaturi de cel mai stilat juriu de pe micile ecrane, alaturi de frumoasa Ilinca Vandici dar si alaturi de patru dintre cele mai indragite concurente de la Bravo Ai Stil, concurentele finaliste, marti 12 iunie 2018 de la orele 16:30 in editia 102 Bravo Ai Stil All Stars la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar