Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 14 Iunie 2018 Online


Te invitam sa urmaresti o noua defilare fabuloasa in editia 104 a emisiunii Bravo ai Stil All Stars, joi 14 iunie 2018 de la orele 16:30 la kanal d.
Cele patru finaliste ramase in competitia stilului au pregatit pentru aceasta dupa-amiaza tinute vestimentare una si una, mai ales ca fiecare dintre concurente este decisa sa ii lase pe jurati fara cuvinte si sa castige cele trei stele.

Editia de ieri a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars a fost o editie destul de tensionata si se pare ca unele dintre concurente sunt coplesite de faza in care s-a ajuns in competitia stilului. Marisa a lasat juratii masca, aceasta luand decizia de a alege o tinuta care ”o reprezinta”, adica un tricou si o pereche de jeans. Si daca in editia de ieri scaparea i-a fost iertata, Ilinca Vandici a anuntat-o pe concurenta sa isi revizuiasca intentiile si sa acorde respectul cuvenit nivelului la care s-a ajuns in competitia stilului. Conflictele au fost si ele prezente, cum era de asteptat, fiecare dintre concurente incercand pe ultima suta de metri nu doar sa atraga atentia asupra sa dar si sa isi submineze concurenta. La capitolul stele doar Silvia a reusit sa ia numarul maxim de stele, mai mult aceasta a reusit sa obtina si maximum de stele pentru colectia celor mai apreciate tinute create de-a lungul acestui sezon in atelierul de croitorie. Cu toate ca unul dintre jurati, Catalin Botezatu, a taxat-o pentru atitudinea sa sfidatoare, Iulia Albu i-a intregit colectia de stele Silviei, acordandu-i steluta sa. Cum era de asteptat Marisa nu a obtinut nici una dintre stele insa nici Iuliana nu a putut convinge juriul sa ii dea stelute.
Editia 104 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars din 14.06.2018 aduce la kanal d de la orele 16:30 o editie cu totul speciala, si asta pentru si astazi fetele isi vor da silinta sa impresioneze juratii. Asa ca suprizele se vor tine lant iar concurentele au pregatit patru tinute vestimentare demne de orice podium al marilor case de moda.
Provocarile sunt mari, mai ales ca de numarul stelutelor depinde unica imunitate din gala de sambata, gala care aduce si Finala sezonului 4 Bravo Ai Stil. Culisele sunt si ele luate in vizor, concurentele, trecute odata prin focul competitiei stilului, fiind gata sa isi submineze prin orice mijloace, contracandidatele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania.
Cate stele se vor acorda in editia de astazi, stele de importanta maxima in prima etapa a Finalei, cine va fi concurenta care in editia 104 Bravo Ai Stil All Stars isi va prezenta mini-colectia si daca va reusi sa obtina stelutele juratilor, vom vedea in aceasta dupa-amiaza la Bravo Ai Stil All Stars la kanal d.

Petrece o dupa-amiaza exploziva, cu patru tinute vestimentare impresionante, cu momente tensionate direct din culisele emisiunii si vezi care dintre cele patru concurente finaliste va reusi sa obtina aprecierea juratilor dar si cele trei stelute, toate de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars, joi 14 iunie 2018 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar