Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 17 Aprilie 2018 Online


Tensiuni alarmante, conflicte explozive si mult...stil sunt ingredientele editiei 62 Bravo Ai Stil All Stars, editie difuzata marti 17 aprilie 2018, incepand cu orele 16:30 la kanal d.

Ilinca Vandici a anuntat in editia de ieri intrarea in saptamana treisprezece de concurs, si se pare ca acest anunt nu a fost de bun augur pentru bunul mers al competitiei. Anuntul cum ca sunt pusi pe fapte mari si ca incepand cu aceasta saptamana pretentiile lor vor fi mult mai mari, anunt pe care juratii l-au facut la inceputul emisiunii nu a fost degeaba. La fel ca si in gala de sambata, juratii au fost dezamagiti de tinutele fetelor dar si de atitudinea acestora. Mai mult asistam la un adevarat ”razboi” intre cele doua tabere: jurati si concurente. Juratii nu mai sunt dispusi sa ignore si sa ierte atitudinea aroganta si dezinteresata a fetelor, lucru care si-a spus cuvantul si in stelutele acordate fetelor.
Patru concurente au ramas fara stea, Beatrice, Larisa, Iuliana si Otilia, lor alaturandu-se si Denisa a carei singura steluta a fost luata de Iulia Albu, si asta pentru ca jurata Bravo Ai Stil are asteptari mult mai mari din partea Denisei. Singura cu trei stelute a fost Silvia insa atitudinea acesteia a lasat de dorit pe intregul parcurs al emisiunii. Atat Catalin Botezatu cat si Iulia Albu au intrat in conflict cu concurenta, iar la finalul emisiunii aceasta a parasit platoul emisiunii, de altfel ca si a sa colega, Beatrice, care a hotarat si ea sa paraseasca platoul emisiunii dupa o altercatie verbala cu Catalin Botezatu. Nici Marisa, concurenta trimisa in atelierul de croitorie nu a fost mai prejos, concurenta intrand in conflict cu Raluca Badulescu si Maurice Munteanu.
Atmosfera tensionata continua si in editia 62 Bravo Ai Stil All Stars din 17.04.2018, iar conflictele si altercatiile verbale duse intre cele doua tabere vor fi de-a dreptul incendiare. Tinutele concurentelor sunt criticate si fiecare mica greseala va fi luata in calcul si imputata. Nu se mai iarta nimic si acest lucru se va vedea si in calificativele pe care juratii le vor da.
Editia 62 Bravo Ai Stil All Stars o va gasi in atelierul de croitorie pe Alina, aceasta trebuind sa demonstreze ca are veleitati stilistice. Ce provocare va primi concurenta si daca vom asista la un alt conflict dus intre aceasta si masa juratilor, ramane de vazut de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars, marti 17/04/2018 la kanal d.

Petrece o dupa-amiaza de exceptie alaturi de cel mai stilat juriu de pe micile ecrane, alaturi de frumoasa Ilinca Vandici dar si alaturi de opt dintre cele mai indragite concurente de la Bravo Ai Stil, marti 17 aprilie 2018 de la orele 16:30 in editia 62 Bravo Ai Stil All Stars la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar