Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 26 Aprilie 2018 Online


Urmareste la kanal d o noua defilare de senzatie in editia 649a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars, joi 26 aprilie 2018 de la orele 16:30 la kanal d si asta pentru toate concurentele sunt decise sa castige.
Stelele sezonului 4 Bravo Ai Stil, sapte la numar dupa galele eliminatorii, sunt pregatite pentru o noua defilare in forta, in aceasta dupa-amiaza la kanal d.

Editia de ieri a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars a fost o editie exploziva, cu tinute bune sau mai putin bune dar si cu multe conflicte. Doua dintre concurente au reusit sa ia numarul maxim de stelute si acestea au fost Beatrice si Silivia. Otilia a fost singura concurenta ramasa fara stelute ei alaturandu-i-se si Iuliana, asta dupa ce aceasta a vizitat atelierul de creatie. Iuliana a trimisa in atelierul de croitorie de Catalin Botezatu, care a decis ca concurenta sa croiasca o rochie in ”A” cu ”peplum”. Doar ca Iuliana nu a inteles conceptul si cu toate ca rochia creata a fost una acceptabila, nerespectarea tematicii a dus la calificative negative din partea juratilor.
Editia 69 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars din 26.04.2018 aduce la kanal d de la orele 16:30 o editie cu totul speciala, si asta pentru si astazi fetele isi vor da silinta sa impresioneze juratii. Asa ca suprizele se vor tine lant iar concurentele au pregatit sapte tinute vestimentare demne de orice podium al marilor case de moda.
Provocarile sunt mari, mai ales ca de numarul stelutelor depinde imunitatea din gala de sambata. Culisele sunt si ele luate in vizor, concurentele, trecute odata prin focul competitiei stilului, fiind gata sa isi submineze prin orice mijloace, contracandidatele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania.
Atelierul de croitorie este o alta provocare pentru cele sapte concurente iar cine va fi concurenta care in editia 69 Bravo Ai Stil All Stars va pasi in atelier si ce i se va cere sa faca vom vedea in aceasta dupa-amiaza la Bravo Ai Stil All Stars la kanal d.

Petrece o dupa-amiaza exploziva, cu opt tinute vestimentare impresionante, cu momente tensionate direct din culisele emisiunii si vezi care dintre cele sapte concurente vor reusi sa obtina aprecierea juratilor dar si cele trei stelute, toate de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars, joi 26 aprilie 2018 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar