Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 2 Aprilie 2018 Online


Esti invitat sa afli ultimele tendinte in materie de stil in editia 51 a sezonului 4 Bravo Ai Stil, o editie spectaculoasa care le va gasi pe fete in formula de opt de aceasta data, asa ca nu rata o noua defilare spectaculoasa in emisiunea Bravo Ai Stil All Stars, luni 2 aprilie 2018 de la orele 16:45 la kanal d.
Editia din aceasta dupa-amiaza a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars, se anunta incendiara, cu multe momente impresionante, dar si cu multe conflicte si discutii contradictorii si nu doar intre concurente ci si intre acestea si membrii juriului.

Gala 10 a sezonului 4 Bravo Ai Stil a adus in platoul emisiunii noua momente in care jungla s-a dezlantuit, si asta pentru ca tematica galei a fost una de exceptie si in premiera la Bravo Ai Stil, fetele avand de pregatit o tinuta de inspiratie Jungle Glam. Cele noua concurente au incercat sa surprinda prin alegerile facute, fiecare incercand sa intre cat mai bine in tematica, in asa fel incat sa ia punctajul maxim al juratilor. Marisa si Silvia au fost cele care au lasat juratii masca, cele doua situindu-se la doar un punct diferenta una de cealalta, cu 18 si respectiv 17 puncte.
Iar momentul care a ajuns la inima celor trei care pot schimba prin punctele lor soarta clasamentului, a fost momentul Marise, concurenta ramanand pe prima pozitie in clasament. Prin urmare, Marisa va fi cea care in aceasta saptamana va ocupa din nou fotoliul imunitatii. La fel ca si in gala trecuta Silvia s-a clasat pe prima pozitie in voturile publicului, asa ca si in aceasta saptamana va pleca cu un avantaj de trei stelute. Gala 10 Bravo Ai Stil All Stars s-a incheiat, de aceasta data cu eliminare, Emiliana parasind aventura Bravo Ai Stil All Stars, asta dupa ce, concurenta, a iesit in urma nominalizarilor alaturi de Iuliana, votul publicului fiind decisiv.
Editia 51 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars din 2.04.2018 se anunta plina de surprize, cu tinute care mai de care mai impresionante, tinute alaturi de care, cele opt concurente spera sa obtina macar o steluta din cele trei acordate de jurati. Atelierul lui Boghie si al doamnei Maria va primi o noua vizita, insa cine va fi concurenta care va trebui sa isi arate talentul in ale creatului, ramane de vazut de la orele 16:45 la Bravo Ai Stil pe kanal d.
Cine este juratul care o va trimite pe concurenta in atelierul de croitorie, ce ii va cere sa faca concurentei si daca aceasta va reusi sa faca fata provocarii, ramane de vazut in aceasta dupa-amiaza de la orele 16:30 in editia 51 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars din 2/04/2018 la kanal d.

Petrece o dupa-amiaza de senzatie, alaturi de momentele pregatite de cele noua concurente pentru editia 51 a celui mai nou sezon Bravo Ai Stil, prima editie din aceasta saptamana, editie a emisiunii care aduce stilul pe micile ecrane, emisiunea Bravo Ai Stil All Stars, luni 2 aprilie 2018 de la orele 16:30 la kanal d, si afla care sunt concurentele care vor impresiona juratii.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar