Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 30 Martie 2018 Online


Te invitam sa urmaresti o noua lectie de stil, ultima din aceasta saptamana, la Bravo Ai Stil All Stars, in editia 50, vineri 30 martie 2018 de la orele 16:30 la kanal d.
A zecea saptamana a sezonului 4 Bravo ai Stil se incheie si se pare ca fetele sunt cat se poate de pregatite, zi de zi demonstrand ca locul lor se afla in competitia stilului si ca nu au castigat degeaba simpatia fanilor, fiind alese ca cele mai bune concurente din cele trei sezoane.

Vinerea aduce si ultima defilare din saptamana, defilarea care aduce si ultimele stelute, stelute care pot fi decisive in ceea ce priveste castigarea imunitatii din gala eliminatorie ce urmeaza. Presiunea este si mai mare cu cat la usa ”bate” o noua gala eliminatorie cu o tema cat se poate de provocatoare si asteptata de toate concurentele.
Editia de ieri a fost una palpitanta, cu tinute dintre cele mai bune. Stelele au fost si ele prezente iar la final Ilinca Vandici a numarat cinci concurente cu trei stelute Larisa, Silvia, Denisa, Alina si Iuliana. Otilia si Emiliana sunt concurentele care nu au reusit sa convinga juratii ca au stil.
Concurenta pe care Maurice Munteanu, a trimis-o in atelierul de croitorie pentru a-si demonstra talentul, creativitatea si amprenta personala, cerandu-i sa realizeze o tinuta statement in jurul unei piese alese din atelier, a fost Iuliana. O pereche de jeansi au fost alesi pentru a construi tinuta, sarcina pe care Iuliana a indeplinit-o cu brio, reusind astfel sa obtina aprecierea juratilor.
Editia 50 Bravo Ai Stil All Stars din 30.03.2018 aduce o noua defilare ”de poveste”, cu tinute una si una, gata sa cucereasca masa juratilor si sa o lase fara replica pe Iulia Albu. Cele noua concurente sunt pregatite din nou sa vina in fata juriului sa isi prezinte lectia in editia 50 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars. Insa cat de bine si-au facut lectiile ne vor spune Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Catalin Botezatu, de la orele 16:30 la kanal d.
Tot astazi la Bravo Ai Stil All Stars, Ilinca Vandici va trage linia si va face socoteala stelutelor primite de cele noua concurente in aceasta saptamana. Numaratoare care va hotara numele concurentelor protejate in gala eliminatorie de maine seara. Daca Silvia va reusi sa isi pastreze imunitatea pe care i-o ofera scaunul rosu si cine vor fi concurentele protejate, ramane de vazut de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars editia 50 din 30/03/2018 la kanal d.

Cum va fi defilarea cu numarul 50 din sezonul 4 Bravo Ai Stil All Stars, ce tinute vestimentare au pregatit cele noua concurente, cate stelute vor primi si cine va merge in atelierul de croitorie, dar mai ales care vor fi concurentele protejate in gala eliminatorie de maine, ramane de vazut de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars, vineri 30 martie 2018 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar