Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 31 Mai 2018 Online


Te invitam sa urmaresti o noua defilare fabuloasa in editia 94 a emisiunii Bravo ai Stil All Stars, joi 31 mai 2018 de la orele 16:30 la kanal d.
Cele sase concurente ramase in competitia stilului au pregatit pentru aceasta dupa-amiaza tinute vestimentare una si una, mai ales ca fiecare dintre concurente sunt decise sa ii lase pe jurati fara cuvinte si sa castige cele trei stele.

Editia de ieri a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars a fost o editie cu tinute bune sau mai putin bune dar si cu multe conflicte. Doua dintre concurente au reusit sa ia numarul maxim de stelute si acestea au fost Marisa si Silvia. Concurentele care au dezamagit prin alegerile facaute, cele fara nici o stea au foat Otilia, Alina si Beatrice. Cea care a vizitat atelierul de creatie a fost Otilia, trimisa sa isi arate talentul creativ de catre Catalin Botezatu, cu o noua schita. Insa dezamagirea a fost mare pentru jurati, tinuta creata de Otilia lasand de dorit. Iulia Albu a decis sa ii acorde steluta sa lui Beatrice.
Editia 94 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars din 31.05.2018 aduce la kanal d de la orele 16:30 o editie cu totul speciala, si asta pentru si astazi fetele isi vor da silinta sa impresioneze juratii. Asa ca suprizele se vor tine lant iar concurentele au pregatit sase tinute vestimentare demne de orice podium al marilor case de moda.
Provocarile sunt mari, mai ales ca de numarul stelutelor depinde imunitatea din gala de sambata. Culisele sunt si ele luate in vizor, concurentele, trecute odata prin focul competitiei stilului, fiind gata sa isi submineze prin orice mijloace, contracandidatele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania.
Atelierul de croitorie este o alta provocare pentru cele sase concurente iar cine va fi concurenta care in editia 94 Bravo Ai Stil All Stars va pasi in atelier si ce i se va cere sa faca vom vedea in aceasta dupa-amiaza la Bravo Ai Stil All Stars la kanal d.

Petrece o dupa-amiaza exploziva, cu sase tinute vestimentare impresionante, cu momente tensionate direct din culisele emisiunii si vezi care dintre cele sase concurente vor reusi sa obtina aprecierea juratilor dar si cele trei stelute, toate de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars, joi 31 mai 2018 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar