Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 4 Aprilie 2018 Online


Vezi una dintre cele mai spectaculoase lectii de stil in editia cu numarul 53 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars, editie care miercuri 4 aprilie 2018 de la orele 16:30 aduce la kanal d o noua defilare in forta a stelelor de la Bravo Ai Stil.
Ilinca Vandici este gata sa dea startul unei noi editii a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars, o editie cu multe tinute care vor taia respiratia juratilor dar si cu unele dintre cele mai aprinse dispute, atat duse in culisele emisiunii cat si in platoul de filmare.

Editia de ieri a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars a fost una surprinzatoare si asta pentru ca a plouat cu stelute, toate cele opt concurente reusind sa ia cel putin o steluta de la jurati. Conflictele au fost si ele prezente, tensiunile ce apar in culisele emisiunii dar si pe podiumul de defilare fiind din ce in ce mai dese.
Editia a inceput cu trimiterea Iulianei in atelierul de croitorie, cu sarcina de a crea o rochie ”Bodycon Dress” cu maneci episcopale. Insa din toata tema doar manecile au fost respectate, Iuliana neputand multumi toti membrii juriului, iar Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au decis sa nu ii acorde steluta petru ceea ce a facut in atelier. Cu maximum de stelute au fost cinci concurente, lor alaturandu-se si Silvia, aceasta primind a treia steluta din partea Iuliei Albu.
Editia de astazi 4.04.2018 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars se anunta una exploziva, cu tinute vestimentare una si una, toate cele noua stele incercand sa demonstreze din rasputeri ca au stilul in sange si ca merita sa mearga cat mai departe in competitia stilului.
Cine va fi concurenta care va fi trimisa in atelierul de croitorie si ce sarcina i se va da? Ce suprize a pregatit Ilinca Vandici dar si cine vor fi concurentele care vor impresiona juratii, ramane de vazut miercuri de la orele 16:30 in editia 53 Bravo Ai Stil All Stars la kanal d.

Nu rata o editie spectaculoasa plina de stil, cu tinute una si una dar si cu momente tensionate, vezi cum se va incheia excursia concurentei trimisa in atelierul de croitorie, ce tema i se va da si vezi care sunt concurentele care vor reusi sa adune toate cele trei stele, totul la Bravo Ai Stil All Stars, miercuri 4 aprilie 2018 de la orele 16:30 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar