Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 5 Aprilie 2018 Online


Urmareste la kanal d o noua defilare de senzatie in editia 54 a sezonului 4 Bravo Ai Stil si asta pentru toate concurentele sunt decise sa castige.
Asa ca nu pierde lectia de stil de la Bravo Ai Stil All Stars din editia 54 difuzata joi 5 aprilie 2018 de la orele 16:30 la kanal d. Stelele sezonului 4, opt la numar dupa trei eliminari, sunt pregatite pentru o noua defilare in forta, in aceasta dupa-amiaza la kanal d.

Editia de ieri a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars a fost o editie de exceptie, o singura concurenta ramanand fara stea si aceasta a fost Larisa. Nu mai putin de patru dintre concurente au luat cele trei setelute, Denisa, Marisa, Silvia si Alina, cea din urma fiind si concurenta trimisa de Catalin Botezatu in atelierul de croitorie. Iulia Albu a ales sa mai adauge o stea la steluta obtinuta de Iuliana si i-a acordat steluta sa. Alina a fost concurenta aleasa sa mearga in atelierul de croitorie, trimisa acolo de Catalin Botezatu, care a decis ca concurenta sa croiasca o rochie cu capa, concurenta reusind sa faca treaba buna in atelier, obtinand astfel aprecierile juratilor.
Concurentele au aflat si tematica galei ce urmeaza a avea loc duminica, de aceasta data, iar bucuria a fost mare, pentru ca urmeaza o tema cu totul speciala la Bravo Ai Stil. Cu ocazia sarbatoririi Sfintelor Paste, concurentele au primit o tematica deosebita, cele opt stele trebuind sa aduca prin tinuta lor un ”touch” din cultura traditional romaneasca.
Editia 54 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars din 5.04.2018 aduce la kanal d de la orele 16:30 o editie cu totul speciala, si asta pentru si astazi fetele isi vor da silinta sa impresioneze juratii. Asa ca suprizele se vor tine lant iar concurentele au pregatit noua tinute vestimentare demne de orice podium al marilor case de moda.
Provocarile sunt mari, mai ales ca de numarul stelutelor depinde imunitatea din gala de sambata. Culisele sunt si ele luate in vizor, concurentele, trecute odata prin focul competitiei stilului, fiind gata sa isi submineze prin orice mijloace, contracandidatele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania.
Atelierul de croitorie este o alta provocare pentru cele opt concurente iar cine va fi concurenta care in editia 54 Bravo Ai Stil All Stars va pasi in atelier si ce i se va cere sa faca vom vedea in aceasta dupa-amiaza la Bravo Ai Stil All Stars la kanal d.

Petrece o dupa-amiaza exploziva, cu opt tinute vestimentare impresionante, cu momente tensionate direct din culisele emisiunii si vezi care dintre cele opt concurente vor reusi sa obtina aprecierea juratilor dar si cele trei stelute, toate de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars, joi 5 aprilie 2018 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar