Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 5 Iunie 2018 Online


Pretentiile juratilor cresc odata cu apropiere saptamanii finale asa ca editia 97 Bravo Ai Stil All Stars, editie difuzata marti 5 iunie 2018, incepand cu orele 16:30 la kanal d, se anunta a fi mai mult decat incendiara.
Ilinca Vandici te invita sa urmaresti o editie spectaculoasa a emisiunii Bravo Ai Stil, a doua din aceasta saptamana, o editie care aduce direct in casele telespecatorilor nu doar cinci tinute exemplare ci si dedesubturile culiselor emisiunii ce aduce stilul pe micile ecrane.

Editia de ieri a emisiunii Bravo Ai Stil a fost una impresionanta, fetele fiind laudate de jurati iar tinutele vestimentare au fost mai toate la nivelului la care se afla competitia in acest moment. Singura care nu au reusit sa obtina maximum de stele a fost Iuliana, taxata de Catalin Botezatu, care a declarat ca va taxa si greselile de croiala din tinutele prezentate. Iulia Albu a decis sa lase lucrurile neatinse cu toate ca in opinia sa nu toate concurentele care au obtinut cate trei stele le si merita. Atelierul de croitorie a devenit o noua provocare pentru concurente in aceasta ultima saptamana in care il vor vizita. Acestea vor trebui sa aduca o imbunatatire styling-ului propus si asta contra timp.
Editia 97 Bravo Ai Stil All Stars din 5.06.2018, aduce din nou pe micile ecrane spectacolul stilului dar si multe dintre conflictele si altercatiile verbale duse atat intre candidatele la titlul de cea mai stilata femeie din toate sezoanele Bravo Ai Stil cat si intre cele doua tabere. Tinutele concurentelor sunt criticate si fiecare mica greseala va fi luata in calcul si imputata de jurati. Nu se mai iarta nimic si acest lucru se va vedea si in calificativele pe care juratii le vor da. Editia 97 Bravo Ai Stil All Stars va aduce o alta concurenta in atelierul de croitorie, aceasta trebuind sa demonstreze ca poate face fata noii provocari din penultima saptamana din competitia stilului. Ce provocare va primi concurenta trimisa in atelier si cine va fi aceasta ramane de vazut de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars, marti 5/06/2018 la kanal d.

Petrece o dupa-amiaza de exceptie alaturi de cel mai stilat juriu de pe micile ecrane, alaturi de frumoasa Ilinca Vandici dar si alaturi de cinci dintre cele mai indragite concurente de la Bravo Ai Stil, marti 5 iunie 2018 de la orele 16:30 in editia 97 Bravo Ai Stil All Stars la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar