Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 6 Aprilie 2018 Online


Te invitam sa urmaresti o noua lectie de stil, ultima din aceasta saptamana, la Bravo Ai Stil All Stars, in editia 55, vineri 6 aprilie 2018 de la orele 16:30 la kanal d.
A unsprezecea saptamana a sezonului 4 Bravo ai Stil se incheie si se pare ca fetele sunt cat se poate de pregatite, zi de zi demonstrand ca locul lor se afla in competitia stilului si ca nu au castigat degeaba simpatia fanilor, fiind alese ca cele mai bune concurente din cele trei sezoane.

Vinerea aduce si ultima defilare din saptamana, defilarea care aduce si ultimele stelute, stelute care pot fi decisive in ceea ce priveste castigarea imunitatii din gala eliminatorie ce urmeaza. Presiunea este si mai mare cu cat la usa ”bate” o noua gala eliminatorie cu o tema cat se poate de provocatoare si asteptata de toate concurentele.
Editia de ieri a fost una palpitanta, cu tinute dintre cele mai bune. Stelele au fost si ele prezente iar la final Ilinca Vandici a numarat doar doua concurente cu trei stelute Marisa si Iuliana.
Concurenta pe care Iulia Albu, a trimis-o in atelierul de croitorie pentru a-si demonstra talentul, creativitatea si amprenta personala, cerandu-i sa realizeze o tinuta pe care ar purta-o un reporter la orice ”Fasion week”, a fost Denisa. Cu toate ca, dupa opinia lui Catalin Botezatu, Denisa a muncit mult in atelier iar Iulia Albu nu a fost destul de explicita, cei trei jurati nu i-au acordat nici o steluta, Denisa fiind si singura concurenta fara steluta.
Editia 55 Bravo Ai Stil All Stars din 6.04.2018 aduce o noua defilare ”de poveste”, cu tinute una si una, gata sa cucereasca masa juratilor si sa o lase fara replica pe Iulia Albu. Cele opt concurente sunt pregatite din nou sa vina in fata juriului sa isi prezinte lectia in editia 55 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars. Insa cat de bine si-au facut lectiile ne vor spune Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Catalin Botezatu, de la orele 16:30 la kanal d.
Tot astazi la Bravo Ai Stil All Stars, Ilinca Vandici va trage linia si va face socoteala stelutelor primite de cele opt concurente in aceasta saptamana. Numaratoare care va hotara numele concurentelor protejate in gala eliminatorie de maine seara. Daca Marisa va reusi sa isi pastreze imunitatea pe care i-o ofera scaunul rosu si cine vor fi concurentele protejate, ramane de vazut de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars editia 55 din 6/04/2018 la kanal d.

Cum va fi defilarea cu numarul 55 din sezonul 4 Bravo Ai Stil All Stars, ce tinute vestimentare au pregatit cele opt concurente, cate stelute vor primi si cine va merge in atelierul de croitorie, dar mai ales care vor fi concurentele protejate in gala eliminatorie de maine, ramane de vazut de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars, vineri aprilie 2018 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar