Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 7 Iunie 2018 Online


Te invitam sa urmaresti o noua defilare fabuloasa in editia 99 a emisiunii Bravo ai Stil All Stars, joi 7 iunie 2018 de la orele 16:30 la kanal d.
Cele cinci concurente ramase in competitia stilului au pregatit pentru aceasta dupa-amiaza tinute vestimentare una si una, mai ales ca fiecare dintre concurente este decisa sa ii lase pe jurati fara cuvinte si sa castige cele trei stele.

Editia de ieri a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars a fost o editie mai putin ”roditoare” in ceea ce priveste numarul calificativelor pozitive insa conflictele au fost la ele acasa. Tensiunea este maxima acum ca ne apropiem cu pasi repezi de finala si fiecare dintre concurente nu doar ca isi doreste sa ajunga in cele patru finaliste dar isi doreste sa castige si titlul suprem. Animozitatile si intepaturile pun stapanire in culisele emisiunii si nu doar acolo, podiumul de defilare s-a transformat intr-un adevarat camp de lupta. Si ca lucrurile sa fie si mai tensionate in lupta celor cinci stele sunt antrenati si juratii.
Doar o singura concurenta a reusit sa ia numarul maxim de stelute si aceasta a fost Alina, ei alaturandu-i-se la final Iuliana care a mai primit steluta Iuliei Albu alaturi de cele doua primite de la Catalin Botezatu si Raluca Badulescu. Concurentele care au dezamagit prin alegerile facaute, cele fara nici o stea au fost Marisa, Silvia si Beatrice. Provocarea atelierului a dus la o adevarata deflagratie in platoul de filmare Bravo Ai Stil, Silvia fiind cea trimisa sa isi aduca o imbunatatire tinutei. Atitudinea concurentei a fost aspru taxata de jurati aceasta fiind dur criticata si prin urmare nu a primit nici o steluta.
Editia 99 a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars din 7.06.2018 aduce la kanal d de la orele 16:30 o editie cu totul speciala, si asta pentru si astazi fetele isi vor da silinta sa impresioneze juratii. Asa ca suprizele se vor tine lant iar concurentele au pregatit cinci tinute vestimentare demne de orice podium al marilor case de moda.
Provocarile sunt mari, mai ales ca de numarul stelutelor depinde unica imunitate din gala de sambata, gala care aduce si semifinala sezonului 4 Bravo Ai Stil. Culisele sunt si ele luate in vizor, concurentele, trecute odata prin focul competitiei stilului, fiind gata sa isi submineze prin orice mijloace, contracandidatele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania. Provocarea contra cronometru din atelierul de croitorie este un alt ”hop” pentru concurente iar cine va fi concurenta care in editia 99 Bravo Ai Stil All Stars va pasi in atelier si ce va reusi sa faca vom vedea in aceasta dupa-amiaza la Bravo Ai Stil All Stars la kanal d.

Petrece o dupa-amiaza exploziva, cu cinci tinute vestimentare impresionante, cu momente tensionate direct din culisele emisiunii si vezi care dintre cele cinci concurente vor reusi sa obtina aprecierea juratilor dar si cele trei stelute, toate de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars, joi 7 iunie 2018 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar