Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars 8 Mai 2018 Online


Juratii Bravo Ai Stil sunt gata sa ”taie in carne vie” in editia 77 Bravo Ai Stil All Stars, editie difuzata marti 8 mai 2018, incepand cu orele 16:30 la kanal d.
Ilinca Vandici te invita sa urmaresti o editie spectaculoasa a emisiunii Bravo Ai Stil, a doua din aceasta saptamana, o editie care aduce direct in casele telespecatorilor nu doar sapte tinute exemplare ci si dedesubturile culiselor emisiunii ce aduce stilul pe micile ecrane.

Editia de ieri a fost una impresionanta, fetele reusind sa ii multumeasca, in mare parte pe jurati, care au promis ca nu vor mai fi indulgenti si ca vor taxa toate greselile, mai ales ca asteapta ca implicarea concurentelor sa fie mai mare odata cu apropierea de finala. Doar o singura concurenta nu a reusit sa ia stele in editia de ieri, fiind vorba de Beatrice. Otilia, concurenta trimisa de Catalin Boteztu in atelierul de creatie acolo unde a avut de realizat o rochie ”Cholly Backless” a reusit sa respecte tematica data si sa obtina cele trei stele ale juratilor. Astfel ca Ilinca Vandici a reusit sa numere patru concurente cu maxim de stele. Cea care a facut ca numarul lor sa scada la trei a fost Iulia Albu care a hotarat sa ii ia o steluta Otiliei.
Editia 77 Bravo Ai Stil All Stars din 8.05.2018, aduce din nou pe micile ecrane spectacolul stilului dar si multe dintre conflictele si altercatiile verbale duse atat intre candidatele la titlul de cea mai stilata femeie din toate sezoanele Bravo Ai Stil cat si intre cele doua tabere. Tinutele concurentelor sunt criticate si fiecare mica greseala va fi luata in calcul si imputata de jurati. Nu se mai iarta nimic si acest lucru se va vedea si in calificativele pe care juratii le vor da.
Editia 77 Bravo Ai Stil All Stars va aduce o alta concurenta in atelierul de croitorie, aceasta trebuind sa demonstreze ca are veleitati stilistice. Ce provocare va primi concurenta si daca vom asista la un alt conflict dus intre aceasta si masa juratilor, ramane de vazut de la orele 16:30 la Bravo Ai Stil All Stars, marti 8/05/2018 la kanal d.

Petrece o dupa-amiaza de exceptie alaturi de cel mai stilat juriu de pe micile ecrane, alaturi de frumoasa Ilinca Vandici dar si alaturi de sapte dintre cele mai indragite concurente de la Bravo Ai Stil, marti 8 mai 2018 de la orele 16:30 in editia 77 Bravo Ai Stil All Stars la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar