Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars Finala 16 Iunie 2018 Online


Explozie de stil in Finala Bravo Ai Stil All Stars, sambata 16 iunie 2018, de la orele 22:00 la kanal d, si asta pentru ca cele patru stele finaliste au ajuns la punctul maxim al stalucirii lor, stralucire care le poate aduce la finalul serii titlul de cea mai stilata concurenta din toate cele trei sezoanele Bravo Ai Stil.
Dupa cinci luni de defilari impresionante, cu conflicte care de care mai incendiare, cu momente surprinzatoare dar si tensionate, cu concurente care au adus pe podiumul de defilare tinute spectaculoase, cu un juriu plin de culoare, se va decide cine va fi castigatoarea Bravo Ai Stil All Stars.

Cele 105 editii explozive si 20 de gale eliminatorii fulminante le-au desemnat ca finaliste la Bravo Ai Stil All Stars pe Alina, Silvia, Iuliana si Marisa. Cele patru finaliste care in gala de sambata, gala destinata Marii Finale Bravo Ai Stil All Stars vor intra in ring-ul stilului mai pregatite ca niciodata sa demonstreze ca prin vene le curge doar...stil si ca tinutele alese pentru marea defilare din finala sunt demne nu doar castigarea marele premiu dar pot face fata oricarui podium de defilare din lumea modei.
Momentele pregatite de cele patru finaliste vor fi de poveste, pline de culoare si emotie si in acelasi timp pline de tensiune. Tensiune datorata in mare parte mizei puse in joc, miza de care toate cele patru concurente se simt atat de aproape.
Ultima saptamana a sezonului 4 Bravo Ai Stil a pozitionat-o pe Silvia in fruntea clasamentului, aceasta fiind singura care are deja 50% sanse de castig. Practic Silvia poate pasi direct in cea de-a doua etapa a competitiei, dar asta doar daca nu se va clasa pe ultima pozitie in clasamentul juratilor dupa prima etapa eliminatorie din Marea Finala. Lupta din ringul finalei se anunta stransa si fiecare dintre cele patru finaliste va tine cu ”dintii” de fiecare detaliu al tinutei lor.

Surprizele se vor tine lant in Finala Bravo Ai Stil All Stars din 16.06.2018 si asa cum a anuntat Ilinca Vandici vom avea parte de invitati surpriza de momente spectaculoase, de un adevarat spectacol care va incununa emisiunea.
Haute Couture este conceptul pentru Marea Finala Bravo Ai Stil All Stars, un concept in premiera care va aduce pe podiumul de defilare patru tinute impresionante, patru tinute unice si exclusive, patru tinute care vor caracteriza personalitatea fiecarei concurente in parte. Ce momente au pregatit cele patru finaliste, cu ce propuneri vestimentare vor veni in fata juratilor pentru Marea Finala Bravo Ai Stil, ce comentarii vor face juratii dar si cum vor privi momentele pregatite de finaliste pentru finala, vom vedea de la orele 22:00 la Bravo Ai Stil din 16/06/2018 la kanal d.

Traieste povestea stilului la kanal d in Marea Finala Bravo Ai Stil All Stars, alaturi de Alina, Silvia, Iuliana si Marisa, finalistele acestui sezon, si afla care dintre acestea va reusi sa convinga juratii ca ea este cea mai stilata concurenta din toate cele trei sezoane Bravo Ai Stil.
Cum vor nota Iulia Albu, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu momentele de finala ale celor patru finaliste si cine va fi in cele din urma castigatoarea marelui premiu si a titlului de cea mai stilata concurenta, castigatoarea Bravo Ai Stil All Stars, vezi sambata 16 iunie 2018 de la orele 22:00 atunci cand la kanal d se va difuza batalia finala a stilului.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar