Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars Gala 10 din 31 Martie 2018 Online


Natura se dezlantuie in Gala 10 Bravo Ai Stil All Stars, gala difuzata sambata 31 martie 2018 de la orele 23:15 la kanal d, si asta pentru ca cele noua stele de la Bravo Ai Stil vor aduce jungla direct pe podiumul de defilare.
Ilinca Vandici este gata sa dea startul unei editii de exceptie a Galei Bravo Ai Stil All Stars, o gala cu o tematica in premiera, care va aduce intreagul farmec al junglei in stylingul tinutelor purtate de catre concurente.

Editia de ieri a emisiunii Bravo Ai Stil All Stars a fost una exploziva, cu tinute dintre cele mai bune s-au mai putin bune, nu mai putin de sase concurente obtinand maximul de stele Denisa, Larisa, Beatrice, Emiliana, Iuliana si Alina. Fara stele au ramas Otilia si asta dupa ce Iulia Albu a hotarat sa o lase fara steluta.
Atelierul de croitorie a fost vizitat de Emiliana, care a avut sarcina sa confectioneze o rochie cu retea Spaghetti. Rochia creata de Emiliana a intrunit asteptarile juratilor, acestia laundand creatia concurentei. Clasamentul final al saptamanii a gasit-o pe Silvia pe prima pozitie a clasamentului, urmata de, pe locul doi, de doua concurente aflate la egalitate, Alina si Iuliana. Pusi sa aleaga care din cele doua sa ia imunitatea, acestia au hotarat ca cea care va lua cel mai mare punctaj in Gala sa ia si imunitatea asa ca daca vrei sa afli care vor fi protejatele in Gala 10 Bravo Ai Stil din 31.03.2018 fii prezent de la orele 19:45 pe kanal d.

Jungle Glam este tematica Galei 10 din sezonul 4 Bravo Ai Stil, iar cele noua concurente au avut de confectionat o tinute care sa aduca intreaga stralucire a junglei in platoul emisiunii. Asa ca vom avea parte de tinute dintre cele mai neasteptate, tinute cu animal print, tinute cu imprimeuri tribale, tinute care vor aduce intreaga natura la Bravo Ai Stil, tinute care iti vor lua ochii. Seara pe kanal d se anunta a fi una plina de spectacol, cu multe tinute care vor lasa masca pe cei patru jurati.
Care tinuta va aduce cel mai uluitor moment, care tinuta va detine concentratia maxima de...salbaticie, si care dintre concurente va pregati cel mai original moment in stil Jungle Glam, ramane de vazut in Gala 10 Bravo Ai Stil All Stars din 31/03/2018, gala difuzata de la orele 23:15 pe kanal d.
Alegererile vestimentare ale acestei seri vor fi de-a dreptul splendide, tinute care ne vor purta in lumea misterelor junglei, culoare si viata. Spectaculozitate, culoare, senzualitate, tinute care sa le puna in valoare si noua momente de senzatie vor lua cu asalt platoul emisiunii Bravo Ai Stil All Stars, sambata seara la kanal d. Gala Jungle Glam, tematica anuntata de Ilinca Vandici va fi o adevarata piatra de incercare pentru cele noua concurente, fiecare incercand sa surprinda prin stylingul facut si sa obtina punctaj cat mai mare in clasamentul juratilor.
Ce momente au pregatit concurentele pentru gala care le poate aduce eliminarea, cu ce propuneri vestimentare vin pentru Gala cu tema ”Jungle Glam”, cum vor fi notate cele noua concurente de cei patru membri ai juriului dar si ce conflicte se vor isca, ramane de vazut de la orele 23:15 la kanal d.

Petrece o seara fauloasa in compania a noua tinute care vor aduce salbaticia junglei pe micile ecrane, noua tinute fabuloase, o seara presarata de conflicte explozive si de momente de neuitat in Gala 10 Bravo Ai Stil All Stars, sambata 31 martie 2018, incepand cu orele 23:15 la kanal d.
Ce comentarii vor face Iulia Albu, Ramona Badulescu, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu, cat de impresionati vor fi de momentele pregatite de cele noua concurente si cel mai important care este urmatoare eliminare a sezonului 4 Bravo Ai Stil, vom vedea in aceasta seara de la orele 23:15 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar