Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars Gala 11 din 8 Aprilie 2018 Online


Traditia si cultura autohtona sunt ingredientele principale ale Galei 11 din sezonul 4 Bravo Ai Stil All Stars, gala de duminica 8 aprilie 2018, difuzata de la orele 23:15 la kanal d.
llinca Vandici este gata sa dea startul unei editii de exceptie a Galei Bravo Ai Stil All Stars, o gala cu o tematica in premiera, o gala de sarbatoare care va aduce intregul farmecul culturii si traditiilor romanesti in stylingul tinutelor purtate de catre concurente.

Traditia si cultura romaneasca este tematica Galei 11 din sezonul 4 Bravo Ai Stil, iar cele opt concurente au avut de confectionat opt tinute care sa aduca un touch din cultura noatra autohtona in platoul emisiunii. Asa ca vom avea parte de tinute dintre cele mai neasteptate, tinute cu modele traditionale, tinute pline de stralucire, tinute care vor aduce intreaga traditie romaneasca la Bravo Ai Stil, tinute care iti vor lua ochii. Seara pe kanal d se anunta a fi una plina de spectacol, cu multe tinute care vor lasa masca pe cei patru jurati.
Care tinuta va aduce cel mai uluitor moment, care tinuta va detine concentratia maxima de...traditional romanesc, si care dintre concurente va pregati cel mai original moment in stil traditional romanesc, ramane de vazut in Gala 11 Bravo Ai Stil All Stars din 8/04/2018, gala difuzata de la orele 23:15 pe kanal d.
Alegererile vestimentare ale acestei seri vor fi de-a dreptul splendide, tinute care ne vor purta in lumea traditional autohtona cu multe momente de dans si muzica populara. Spectaculozitate, culoare, tinute care sa le puna in valoare si opt momente de senzatie vor lua cu asalt platoul emisiunii Bravo Ai Stil All Stars, duminica seara la kanal d. Gala Traditia si cultura romaneasca, tematica anuntata de Ilinca Vandici va fi o adevarata piatra de incercare pentru cele opt concurente, fiecare incercand sa surprinda prin stylingul facut si sa obtina punctaj cat mai mare in clasamentul juratilor.
Ce momente au pregatit concurentele pentru gala care le poate aduce eliminarea, cu ce propuneri vestimentare vin pentru Gala cu tema ”Traditia si cultura romaneasca”, cum vor fi notate cele opt concurente de cei patru membri ai juriului dar si ce conflicte se vor isca, ramane de vazut de la orele 23:15 la kanal d.

Petrece o seara fauloasa in compania a opt tinute care vor aduce traditia romaneasca pe micile ecrane, opt tinute fabuloase, o seara presarata de conflicte explozive si de momente de neuitat in Gala 11 Bravo Ai Stil All Stars, duminica 8 aprilie 2018, incepand cu orele 23:15 la kanal d.
Ce comentarii vor face Iulia Albu, Ramona Badulescu, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu, cat de impresionati vor fi de momentele pregatite de cele opt concurente si cel mai important care este urmatoare eliminare a sezonului 4 Bravo Ai Stil, vom vedea in aceasta seara de la orele 23:15 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar