Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars Gala 17 din 19 Mai 2018 Online


Castingul pentru ”Fata de pe coperta” se da in Gala 17 Bravo Ai Still All Stars, sambata 19 mai 2018 de la orele 23:15 la kanal d.
Cele sapte stele ramase in cursa pentru titlul de cea mai stilata concurenta din toate sezoanele Bravo Ai Still au primit o noua provocare, o tematica in premiera in competitia stilului. Fiecare va avea de pregatit o tinuta spectaculoasa, plina de stralucire si demna de la Gala Bravo Ai Stil, o tinuta si un moment, o viziune proprie, a ceea ce fetele isi imagineaza ca ar insemna pentru ele ”fata de pe coperta”, tematica acestei gale eliminatorii.

Daca cele saisprezece gale ce au avut loc pana acum, au fost incendiare atat prin conceptele propuse cat si prin aparitiile concurentelor, gala eliminatorie din aceasta sambata se anunta a fi de-a dreptul exploziva, cu tinute si momente care vor lasa masca nu doar juratii ci si intreg publicul telespectator. Motivul? Tinutele si momentele celor sapte concurente care vor aduce pe podiumul de defilare tinute spectaculoase, tinute impresionante, tinute care ar putea fi puse pe coperta oricarei reviste de moda cu renume, din lume.
Editia 17 a Galei eliminatorii Bravo Ai Stil All Stars din 19.05.2018 se anunta exploziva, cu momente dintre cele mai surprinzatoare. Cele sapte concurente au pregatit o gala de exceptie, cu tinute glamuroase, asa cum isi doresc si juratii, mai ales ca aceasta gala se anunta ca se va lasa cu o eliminare. Fetele au scapat de eliminare pana acum, insa se pare ca seara de sambata, seara care aduce Gala Bravo Ai Stil la kanal d aduce si o noua eliminare. Tensiunea este mare, dorinta de a ramane in competitie si faptul ca show-ul se apropie de final va aduce si de aceasta data multe conflicte. Fetele sunt pregatite sa isi apere cu orice pret aparitia din aceasta seara, iar nervii vor fi intinsi la maxim, asa cu nu putine vor fi momentele in care spiritele se vor aprinde iar atmosfera din platoul de filmare va exploda.
Ce tinute au pregatit cele sapte concurente pentru Gala Bravo Ai Stil, ce momete au pregatit pentru a ne introduce in atmosfera unor adevarate foto shooting-uri pentru ”Fata de pe coperta”, ramane de vazut sambata seara de la orele 23:15 in Gala 17 a sezonului 4 Bravo Ai Stil All Stars din 19/05/2018 la kanal d.

Sapte fete de...coperta sunt gata sa faca spectacol in aceasta seara la kanal d, seara care aduce pe podiumul de defilare sapte momente spectaculoase si impresionante.
Cat de bine vor alege concurentele tinutele, cat de bine vor intra in pielea personajelor alese, cine se va afla in preferintele juratilor dar si cine va gafa cu tinuta aleasa, ce nominalizari vor face cele sapte concurente dar mai ales care va fi urmatoarea concurenta care isi va lua adio de la competitia stilului, toate le poti afla de la orele 23:15 la Bravo Ai Stil All Stars, sambata 19 mai 2018, in Gala 17 eliminatorie la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar