Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars Gala 18 din 26 Mai 2018 Online


Se merge la nunta in Gala 18 Bravo Ai Stil All Stars, sambata 26 mai 2018, gala eliminatorie difuzata de la orele 22:00 la kanal d si care le invita pe cele sase stele ramase in competitia stilului la nunta starului lor preferat.

Cele sase concurente ramase in cursa pentru titlul de cea mai stilata concurenta din toate sezoanele Bravo Ai Still au primit o noua provocare, o tematica in premiera in competitia stilului si anume, sa pregateasca o tinuta cu care ar merge la nunta starului lor preferat. Fiecare va avea de pregatit o tinuta spectaculoasa, plina de stralucire si demna de o Gala Bravo Ai Stil, o tinuta si un moment, o viziune proprie, a ceea ce ar purta cineva invitat la nunta starului preferat. Asa ca fetele vor merge in aceasta seara la...nunta.
Editia 18 a Galei eliminatorii Bravo Ai Stil All Stars din 26.05.2018 se anunta exploziva, cu momente dintre cele mai surprinzatoare. Cele sase concurente au pregatit o gala de exceptie, cu tinute glamuroase, asa cum isi doresc si juratii, mai ales ca aceasta gala se anunta ca se va lasa cu o eliminare. Fetele au scapat de eliminare pana acum, insa se pare ca seara de sambata, seara care aduce Gala Bravo Ai Stil la kanal d, aduce cu sine si o noua eliminare.
Tensiunea este mare iar dorinta de a ramane in competitie si faptul ca show-ul se apropie de final, aduce si de aceasta data multe conflicte. Fetele sunt pregatite sa isi apere cu orice pret aparitia din aceasta seara, iar nervii vor fi intinsi la maxim, asa cu nu putine vor fi momentele in care spiritele se vor aprinde iar atmosfera din platoul de filmare va exploda.
La ce nunta au ales sa mearga concurentele, care este starul lor preferat, ce tinute au pregatit cele sase concurente pentru Gala 18 Bravo Ai Stil, ce momete au pregatit pentru a ne introduce in atmosfera grandioasa a nuntii unui star, ramane de vazut sambata seara de la orele 22:00 in Gala 18 a sezonului 4 Bravo Ai Stil All Stars din 26/05/2018 la kanal d.
Iuliana, Marisa, Silvia, Otilia, Alina si Beatrice sunt gata sa faca spectacol in aceasta seara la kanal d, in seara care aduce pe podiumul de defilare sase momente impresionante cu sase nunti de poveste, nunti ale starurilor preferate de cele sase fete.

Cat de bine vor alege concurentele tinutele, cat de bine vor intra in pielea unor invitate la nunta unui star, cine se va afla in preferintele juratilor dar si cine va gafa cu tinuta aleasa, ce nominalizari vor face cele sase concurente dar mai ales care va fi urmatoarea concurenta care isi va lua adio de la competitia stilului, toate le poti afla de la orele 22:00 la Bravo Ai Stil All Stars, sambata 26 mai 2018, in Gala 18 eliminatorie la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar