Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars Gala 19 din 2 Iunie 2018 Online


Care este curentul in ceea ce priveste costumele de baie purtate in acest sezon estival vom afla in Gala 19 Bravo Ai Stil All Stars, sambata 2 iunie 2018, gala eliminatorie difuzata de la orele 22:00 la kanal d. Cele sase stele ramase in competitia stilului sunt gata sa isi dezvaluie siluietele perfecte si sa ne arate cam ce putem purta in acest sezon estival in materie de costum de baie.

Concurente ramase in cursa pentru titlul de cea mai stilata concurenta din toate sezoanele Bravo Ai Still au primit o noua provocare, o tematica in premiera in competitia stilului si anume, costumul de baie. Fiecare va avea de pregatit o tinuta spectaculoasa, plina de stralucire si demna de o Gala Bravo Ai Stil, o tinuta si un moment, o viziune proprie, a ceea ce ar purta in materie de costum de baie.
Editia 19 a Galei eliminatorii Bravo Ai Stil All Stars din 2.06.2018 se anunta exploziva, cu momente dintre cele mai surprinzatoare. Cele sase concurente au pregatit o gala de exceptie, cu tinute glamuroase, asa cum isi doresc si juratii, mai ales ca aceasta gala se anunta ca se va lasa cu o eliminare. Fetele au scapat de eliminare pana acum, insa se pare ca seara de sambata, seara care aduce Gala Bravo Ai Stil la kanal d, aduce cu sine si o noua eliminare.
Tensiunea este mare iar dorinta de a ramane in competitie si faptul ca show-ul se apropie de final, aduce si de aceasta data multe conflicte. Fetele sunt pregatite sa isi apere cu orice pret aparitia din aceasta seara, iar nervii vor fi intinsi la maxim, asa cu nu putine vor fi momentele in care spiritele se vor aprinde iar atmosfera din platoul de filmare va exploda.
Ce costume de baie au ales sa prezinte concurentele, ce momente au pregatit cele sase concurente pentru Gala 18 Bravo Ai Stil, care sunt povestile care stau in spatele tinutelor si a momentelor pregatite, ramane de vazut sambata seara de la orele 22:00 in Gala 19 a sezonului 4 Bravo Ai Stil All Stars din 2/06/2018 la kanal d.
Iuliana, Marisa, Silvia, Otilia, Alina si Beatrice sunt gata sa faca spectacol in aceasta seara la kanal d, in seara care aduce pe podiumul de defilare sase momente impresionante cu sase costume de baie senzuale dar si cu multe conflicte.

Cat de bine isi vor alege concurentele tinutele, cat de bine vor intra in momentul pregatit, cine se va afla in preferintele juratilor dar si cine va gafa cu tinuta aleasa, ce nominalizari vor face cele sase concurente dar mai ales care va fi urmatoarea concurenta care isi va lua adio de la competitia stilului, toate le poti afla de la orele 22:00 la Bravo Ai Stil All Stars, sambata 2 iunie 2018, in Gala 19 eliminatorie la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar