Pagina Principala
Emisiunea Bravo Ai Stil All Stars Gala 20 din 9 Iunie 2018 Online


Explozie de stil pe pasarela de defilare in Semifinala Bravo Ai Stil All Stars, sambata 9 iunie 2018, incepand cu orele 22:00 la kanal d.
Semifinalistele sezonului 4 Bravo Ai Stil sunt gata de...atac, sambata seara atunci cand in Gala 20 Eliminatorie, gala care aduce si semifinala, vor trebuie sa le demonstreze juratilor dar si fanilor lor, ca locul lor se afla in competitia stilului Bravo Ai Stil si ca merita sa isi ocupe un loc in Marea Finala Bravo Ai Stil All Stars ce va avea loc la finalul saptamanii viitoare.

Ilincai Vandici aduce o noua provocare celor cinci concurente, care vor avea de pregatit pentru semifinala fiecare in parte cate un concept, concept ales de concurente la inceputul acestei saptamani. Conceptul si tinuta insa care, va trebui sa le puna cel mai bine in valoare personalitatea, caracterul dar mai ales stilul. Asa ca seara se anunta spectaculoasa, iar platoul de la Bravo Ai Stil va fi invadat de cinci concepte spectaculoase.
Editia de ieri a emisiunii Bravo Ai Stil s-a incheiat cu procentaj de suta la suta in ceea ce priveste numarul de stele. Fiecare din cele cinci semifinaliste au impresionat juratii, singura care a reusit sa ia doar doua stelute a fost Iuliana, insa Iulia Albu a decis ca saptamana sa se incheie in ”armonie” si i-a acordat steluta sa Iulianei. In ceea ce priveste protectia din aceasta gala, Silvia si Alina se vor ”bate” pentru ea in aceasta gala. Cu numar egal de stelute in aceasta saptamana, juriul a decis ca concurenta care va obtine cel mai mare punctaj in gala sa obtina si imunitatea.
Noua provocare propusa pentru gala 20, gala care aduce Semifinala Bravo Ai Stil All Stars, va pune din nou la grea incercare inspiratia concurentelor. Asa ca in aceasta seara la Bravo Ai Stil din 9.06.2018 vom avea parte nu doar de cinci tinute iesite din comun ci si de cinci momente spectaculoase si incarcate de emotii. Fetele isi vor pregati momentele cu multa antentie in speranta ca si juratii vor nota cat mai bine outfit-ul ales.
Cat de bine isi vor purta semifinalistele alegerea facuta, ce tinute si-au pregatit si cat de mult isi vor potrivi povestile cu tinutele purtate vom afla si noi de la orele 22:00 la Bravo Ai Stil Gala 20 eliminatorie a sezonului 4.
Cat de mult vor aprecia Iulia Albu, Catalin Botezaru, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu tinutele pregatite pentru Gala de sambata? Ce critici vor face acestia cu privire la alegerile semfinalistelor? Cine va iesi prima in clasament dar si cine se va clasa pe ultima pozitie? Care vor fi nominalizarile si care este concurenta care va fi eliminata chiar inaintea ultimei saptamani a acestui sezon? Vezi sambata 9/06/2018 de la orele 22:00 in gala 20 a sezonului 4, gala ce aduce Semifinala Bravo Ai Stil All Stars la kanal d.

Petrece o seara plina de surprize, o seara care aduce cinci concurente pe picior de razboi, o seara cu multe rasturnari de situatie, o seara in care una dintre concurente va trebui sa isi ia la revedere de la visul Bravo Ai Stil.
Nu rata o seara spectaculoasa care va dezvalui nu doar unde cine sunt cele patru concurente care vor merge in finala ci si cat de bine si-au potrivit tinutele cu tematica aleasa, o seara cu multe surprize dupa cum anunta si Ilinca Vandici, o seara cu o semifinala plina de evenimente neasteptate, cu comentarii si critici care te vor lasa fara cuvinte, cu rasturnari de situatie neasteptate, o gala care vine cu eliminari surprinzatoare, toate in Gala 20 a sezonului 4, in Semifinala Bravo Ai Stil All Stars, sambata 9 iunie 2018 de la orele 22:00 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar