Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 10 Aprilie 2018 Online


Te invitam sa urmaresti editia 2 a sezonului 5 Chefi la Cutite, marti 10 aprilie 2018, de la orele 20:00 la antena 1, acolo unde seria jurizarilor pe nevazute continua cu o editie si mai palpitanta decat cea de ieri seara.
Chef Sorin Bontea, chef Catalin Scarlatescu si chef Florin Dumitrescu isi vor pune din nou la treaba papilele gustative si vor degusta unele dintre cele mai neobisnuite preparate, in aceasta seara la Chefi la Cutite.

Daca in editia de ieri seara cei trei chefi au mancat ”desertul pizzarului”, au mancat un desert modern care folosteste azotul, au mancat negresa si au baut ”nucata”, in aceasta seara la Chefi la Cutite in editia 2 a degustarilor pe nevazute vor avea parte de alte retete spectaculoase. Si ca sa fie in ton cu motto-ul noului sezon Chefi la Cutite, concurentii care vor intra la jurizarea pe nevazute ne vor incanta cu povestile lor de viata.
Dragostea si pasiunea pentru bucatarie pluteste in aer la Chefi la Cutite iar personajele care vor intra la bancurile de lucru pentru a-si pregati dish-ul pentru jurizarea pe nevazute, sunt dintre cele mai diverse si mai colorate. Una dintre concurente va fi o aparitie care va fi greu sa nu fie luata in seama, si asta pentru ca aparitia sa va fi de-a dreptul socanta. Imbracata in latex si cu un bici in mana, concurenta ii va lasa masca pe jurati.
Daca vrei sa afli ce vrea de fapt chef Catalin Scarlatescu vom afla in aceasta seara de la orele 20:00 in editia 2 Chefi la Cutite din 10.04.2018 pe antena 1.
Daca pana acum chef Catalin Scarlatescu era alegerea concurentilor atunci cand erau intrebati in ce echipa ar vrea sa mearga daca vor trece in urmatoare etapa a competitiei culinare, se pare ca lucrurile s-au schimbat in sezonul 5 Chefi la Cutite. Editia 2 a sezonului 5 Chefi la Cutite din 10/04/2018, se anunta plina de peripetii pentru cei trei chefi. Etapa degustarilor pe nevazute le va ridica serioase probleme chefilor care isi simt papilele gustative puse la grea incercare. Seara de marti banda transportoare le va aduce sub closuri celor trei chefi, pe langa preparate care le va ”stinge lumina” si unele mai putin obisnuite.

Ce preparate le vor ridica probleme chefilor dar si ce farfurii ii vor impresiona vom afla marti seara in editia 2 a sezonului 5 Chefi la Cutite.
Bineinteles ca in a doua editie a sezonului 5 Chefi la Cutite nu vor lipsi peripetiile din pauze, nu vor lipsi comentariile cu privire la autorul farfuriilor ce sunt degustate si nici ghicitul preparatului care se afla sub clos.
Cine sunt concurentii care vor venit in fata chefilor pentru a obtine cele trei cutite in editia 2 a sezonului 5 Chefi la Cutite si cate cutite vor da chefii vom afla de la orele 20:00 marti 10 aprilie 2018 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar