Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 11 Iunie 2018 Online


Tensiunea si rivalitatea din bucataria Chefi la Cutite atinge dimensiuni epice in cea mai noua confruntare directa dintre trei chefi in editia 19 a sezonului 5 Chefi la Cutite, editie a show-ului culinar difuzata luni 11 iunie 2018, de la orele 20:00 la antena 1.

Gina Pistol este pregatita din nou cu o tematica culinara gata sa ”arunce in aer” prietenia dintre cei trei chefi. Si de aceasta data surpriza va fi una de proportii si nu doar datorita ingredientelor ce se ascund sub cele trei closuri, ci surpriza vine si din partea celor care sunt chemati sa hotarasca soarta celor trei echipe.
Pana in acest moment cele patru battle-uri care au avut loc nu au reusit decat sa aprinda tot mai mult spiritele iar rivalitatea dintre cei trei titani ai bucatariei a crescut exponential cu numarul battle-urilor. Cu toate ca a ramas in doar patru oameni si nu a reusit sa castige nici o confruntare pana in acest moment, chef Florin Dumitrescu este hotarat sa puna punct infrangerilor si sa le demonstreze rivalilor ca are o adevarata echipa de Jedi in bucatarie. Editia trecuta a fost castigata din nou de chef Scarlatescu asa ca la duel au intrat cei de la echipa albastra si cei din echipa verde. Ca si cu o editie mai inaite s-a intrat la un al doilea duel, iar cel care in cele din urma a parasit competitia a fost a fost Vlad din echipa verde.

Batalia acum se da la un alt nivel, chef Florin Dumitrescu trebuie sa se asigure ca ai sai Jedi, nu vor mai pierde nici o batalie, si ca vor reusi sa mearga in aceasta formula pana in finala.
Nici chef Catalin Scarlatescu nu se lasa mai prejos, mai ales ca a realizat valoare oamenilor din echipele adversare. Cu doua battle-uri castigate, chef Scarlatescu este mai mult decat hotarat sa isi continue seria victoriilor si sa se asigure ca din echipa galbena nu va mai pleca nici un om. Chef Sorin Bontea este plin de incredere, cu toate ca nici echipa sa nu este perfecta, insa este convins ca finala va fi din nou de culoare verde.
Asa ca cei trei chefi isi vor ”ascuti din nou cutitele” pentru cel de-al cincile battle cu o noua tematica, surpriza. iar cel care va alege ce vor gati celelalte doua echipe, respectiv echipa verde si cea albastra este chef Catalin Scarlatescu. Ce surpriza le-a pregatit Gina Pistol chefilor, ce alegeri va face chef Scarlatescu pentru echipele adverse si daca isi va continua ”jocul” cu chef Dumitrescu, ramane de vazut luni 11.06.2018 de la orele 20:00 in cea de-a cincea confruntare directa a sezonului 5 Chefi la Cutite.
Tensiunea creste la maxim in timpul battle-ului iar cei trei chefi ajung in pragul disperarii mai ales cand vad ca intructiunile si coordonarile pe care le dau echipelor lor nu ajuta la nimic. Se gateste sub presiune iar tensiunea isi spune cuvantul. Nervii sunt intinsi la maxim iar atacul este mai aprig ca niciodata, fiecare incearcand sa submineze puterea adversarului.
Ce ii asteapta pe cei trei chefi sub closurile din fata Ginei Pistol, ce farfurii vor pregati cele trei echipe pentru a impresiona gusturile celor care vor juriza, dar si ce pareri vor avea acestia despre farfuriile pe care le vor degusta vom afla si noi de la orele 20:00 in editia 19 a sezonului 5 Chefi la Cutite la antena 1.

Banda transportoare le va da din nou emotii atat chefilor cat si concurentilor, iar odata cu sosirea farfuriilor tensiunea va creste exponential. Sa fie o farfurie albastra, una verde sau una galbena? Cine va avea de aceasta data cele mai multe farfurii pe banda transportoare si care sunt cele doua echipe care vor intra la duel in editia 19 a sezonului 5, vezi in aceasta seara de la orele 20:00 la Chefi la Cutite.
Proba confruntarilor individuale va aduce din nou tensiunea la bancurile de lucru in aceasta seara la Chefi la Cutite. Ce proba le-a pregatit Gina Pistol celor care se vor duela si cat de bine se vor descurca acestia cu presiunea duelului dar si gatitului contra timp vezi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite pe antena 1.
Cine este concurentul sau concurentii a caror farfurii vor dezamagi sau din contra vor ”stinge lumina” chefilor, vom afla si noi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite din 11/06/2018 in editia 19 a sezonului 5 la antena 1.

Nu rata o noua incaierare "la cutite", intre chef Sorin Bontea, chef Catalin Scarlatescu si chef Florin Dumitrescu in cel de-al cincilea battle al sezonului 5 Chefi la Cutite, battle care aduce batalia orgoliilor din nou in prim-plan. Cum vor juriza chefii farfuriile din confruntarea individuala, care va fi a cincea eliminare a sezonului 5 dar si care va fi reactia chefilor cand vor afla cine este cel eliminat, vezi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite, luni 11 iunie 2018 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar