Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 15 Mai 2018 Online


Etapa jurizarilor pe nevazute se apropie de final la Chefi la Cutite sezonul 5 asa ca marti 15 mai 2018 de la orele 20:00 la antena 1 vom avea parte de concurenti care de care mai hotarati sa obtina macar doua din cele trei cutite oferite de cei trei chefi.

Seara de marti aduce la Chefi la Cutite aduce din nou emotiile etapei jurizarilor pe nevazute, cei trei chefi avand listele aproape complete. Etapa jurizarilor pe nevazute se apropie de final iar chefii incep sa isi scoata la iveala ”ascutisul cutitului”, fiecare avand deja strategii bine gandite.
Seara de marti aduce din nou pariurile pe seama preparatelor care se afla sub closuri si presupunerlei pentru a ghici cine se afla in spatele usilor, glume si comentarii spumoase isi vor face din nou loc si sa nu uitam si de povestile de viata care stau in spatele concurentilor care vor gati in aceasta seara. Asa ca marti 15.05.2018 la Chefi la Cutite vom avea parte de o editie exploziva a show-ului culinar cu personaje pline de culoare.
Se pare ca dragostea pluteste la bancurile de lucru iar Cupidon isi va face aparitia la Chefi la Cutite. In timp ce una dintre concurente isi va declara pasiunea pentru motociclism, aceasta va primi o oferta din partea unui alt concurent, posesor al unei motociclete de a-l insoti intr-o excursie in Grecia, o excursie pe motocicleta.
Papilele gustative ale celor trei chefi sunt puse din nou la incercare, si asta pentru ca prin fata chefilor se vor perinda din nou preparate dintre cele mai diverse si ma sofisticate. Insa nu toate farfuriile sunt menite sa le ”stinga lumina” chefilor. Care este preparatul care il va face pe chef Sorin Bontea sa declare ”sezonul de poveste, farfuria de Doamne fereste” vom vedea marti seara la Chefi la Cutite. O alta farfurie ii va face pe chefi sa scoata lampa de gaz pentru a-si gati carnea aflata in farfurie, iar chef Scarlatescu va declara despre autorul farfuriei ca ”e din neamul lui Dracula”.
Insusi Marcel Toader vine sa ii impresioneze pe cei trei chefi cu talentul sau in bucatarie. Cu ce preparat are de gand Marcel Toader sa obtina cutitele, cum ii va iesi acestuia preparatul, ce reactii vor avea chefii cand se vor deschide usile si daca va reusi sa obtina cele trei cutite, ramane de vazut de la orele 20:00 la Chefi la Cutite din 15/05/2018 la antena 1.

Cine sunt concurentii care vor venit in fata chefilor pentru a obtine cele trei cutite in editia 12 a sezonului 5 Chefi la Cutite si cate cutite vor da chefii in aceasta editie a degustarilor pe nevazute vom afla de la orele 20:00 marti 15 mai 2018 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar