Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 16 Aprilie 2018 Online


Marea cautare pentru ”cel mai ascutit cutit” al sezonului 5 Chefi la Cutite continua, in cea mai noua editie a jurizarilor pe nevazute, editia 3 a sezonului 5, sezonul povestilor, difuzata luni 16 aprilie 2018 incepand cu orele 20:00 la antena 1.
Chef Florin Dumitrescu, chef Catalin Scarlatescu si nu in ultimul rand chef Sorin Bontea sunt hotarati ca in acest sezon sa isi aduca in echipa pe care o vor coordona cei mai buni concurenti cu cele mai impresionante povesti de viata, maestri in ale gatitului, concurenti alaturi de care sa fie siguri ca isi vor adjudeca victoria sezonului 5 Chefi la Cutite.

Primele doua editii ale sezonului 5 Chefi la Cutite au fost incendiare, iar cei trei jurati au gustat cate o monstra din ceea ce le pregateste acest sezon. Cu forte proaspete si cu ultima victorie in palmares care se adauga la prima castigata in sezonul 2, chef Sorin Bontea este sigur ca ai sai colegi nu au sanse in fata sa si ca victoria va fi de partea sa si in acest sezon. De cealalta parte ceilalti doi colegi, chef Florin Dumitrescu si chef Catalin Scarlatescu vor sa reintre in carti, si, vor sa demonstreze ca nu ”s-au culcat pe-o ureche” si ca in acest sezon victoria poate fi al unuia dintre ei.
Editia 3 Chefi la Cutite din 16.04.2018 vine la pachet cu o paleta colorata de concurenti, care de care mai dornici sa le demonstreze chefilor talentul in bucatarie. Cel mai vesel filipinez fost concurent de la Chefi la Cutite, Julius Ponce Gutierrez, revine la bancurile de lucru cu o noua strategie care sa ii aduca cutitele care il pot duce spre urmatoarea etapa. La fel va fi si situatia Ralucai Podea care de aceasta data vine insotita de fiul sau de 10 ani care, spre surprinderea juratilor, va face concurenta mamei sale.
Un alt junior care in editia 3 a degustarilor pe nevazute va da clasa este David Nistor, un pasionat in ale bucatariei, care la doar 12 ani vrea sa obtina cele 3 cutite de la chefi. Cu ce preparat au hoatarat acestia sa ii cucereasca pe chefi si daca chefii vor reusi sa isi dea seama de cine sta in spatele usilor, ramane de vazut de la orele 20:00 la Chefi la Cutite luni la antena 1.
Editia din aceasta seara a show-ului culinar Chefi la Cutite va fi una cu adevarat spectaculoasa. Pe langa surpriza asigurata de cei doi juniori sau de fostii concurenti din sezoanele trecute, vom avea parte si de o serie de preparate mai inedite. Despre ce este vorba, insa, vom afla in aceasta seara la Chefi la Cutite pe antena 1.

Glumele din pauze sau din fata benzii transportoare, pariurile cu privire la preparatul ce ii asteapta sub clos, parerile pe care si le dau cu privire la cine este autorul sau autoarea farfuriei din fata, toate iti vor asigura o seara spectaculoasa, asa ca nu rata editia 3 a jurizarilor pe nevazute din sezonul 5 Chefi la Cutite, luni 16/04/2018, editie difuzata de la orele 20:00 la antena 1.
Cine sunt concurentii care vor venit in fata chefilor pentru a obtine cele trei cutite in editia 3 a sezonului 5 Chefi la Cutite si cate cutite vor da chefii vom afla de la orele 20:00 luni 16 aprilie 2018 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar