Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 18 Iunie 2018 Online


O noua surpriza se ascunde sub closurile care aduc tematica fiecarei confruntari, in cel de-al saptelea battle al sezonului 5 Chefi la Cutite, luni 18 iunie 2018, de la orele 20:00 pe antena 1.
Cu toate ca inca de la inceputul battle-urilor tensiunea a fost mare, cu cat ne apropiem de bataliile finale, aceasta pare sa iasa din limitele normalului, si drept dovada, atat chefii cat si concurentii vor fi ”luati de valul” rivalitatii, in editia 21 Chefi la Cutite din aceasta seara la antena 1.

Miza este si mai mare mai ales ca se intra in penultima confruntare directa a sezonului 5 Chefi la Cutite iar lupta se da acum in 3-4-5, fiecare dintre chefi dorindu-si cu ardoare ca sa ajunga in finala cu cat mai multi oameni.
Duelul battle-ului cu numarul sase, a adus spre jurizare, farfuriile echipei verzi si ale celei albastre. Din noua farfurii, cate au fost aduse de banda transportoare, chefii au decis ca farfuria lui Ciobi, stalpul echipei albastre a fost cea mai slaba, dar pe langa acesta in editia trecuta a mai fost eliminat si Fernando de la echipa verde, si asta pentru ca nu a respectat tema data la duel, fiind astfel descalificat.
A treia victorie a echipei galbene aduce si mai multa incredere in echipa condusa de chef Catalin Scarlatescu. Se pare ca in acest sezon chef Scarlatescu a iesit la ”vanatoare de oameni” dupa cum a insinuat chef Dumitrescu si are propria strategie prin care vrea sa elimine rand pe rand concurenta. Mai mult chiar acesta a declarat ca vrea sa ii elimine toti oamenii din echipa condusa de chef Florin Dumitrescu si ca in finala nu vrea sa vada culoarea albastra si ar fi bine ca finala sa se dea in galben.

Tematica adusa in bucataria Chefi la Cutite de Gina Pistol in aceasta seara le va permite chefilor sa isi scoata toti asii din maneca. Cum chef Scarlatescu a castigat battle-ul cu numarul sase, astazi colegii sai se vor afla din nou la mana sa. Daca isi va pune in aplicare strategia mergand pe aceasi linie de a elimina oamenii echipei albastre, vom afla si noi luni 18.06.2018 in editia 21 a show-ului culinar Chefi la Cutite, editie difuzata de la orele 20:00 la antena 1.
Insa ce va urma va intrece orice asteptare. Spiritele se aprind, strategiile se schimba iar starile conflictuale vor lua o turnura fara precedent in bucataria Chefi la Cutite. Tonul celor trei chefi devine din ce in ce mai dur iar presiunea competitiei isi spune cuvantul, reprosurile si acuzatiile vor intrece orice asteptare in aceasta editie, chefii fiind cu adevarat ”la cutite”.
Banda transportoare va fi din nou inamicul numarul unu al chefilor dar si al concurentilor. Albastru, galben sau verde? La aceasta dilema vor da raspunsul doar farfuriile alese de membrii juriului ce vor degusta cele trei farfurii, cei care vor decide care dintre cele trei echipe se va ”odihni” si care sunt cele doua echipe care vor intra la duel. Asteptarea farfuriilor va fi o adevarata piatra de incercare in bucataria Chefi la Cutite iar discutiile duse vor fi savuroase.
Ce culoare va colora de aceasta data banda transportoare si care sunt echipele care vor intra la duel dupa cea de-a saptea confruntare directa vom vedea in aceasta seara la Chefi la Cutite pe antena 1.

Proba confruntarilor individuale va aduce din nou tensiunea la bancurile de lucru in aceasta seara la Chefi la Cutite. Ce proba le-a pregatit Gina Pistol celor care se vor duela si cat de bine se vor descurca acestia cu presiunea duelului dar si cu gatitul contra timp vezi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite pe antena 1.
Jurizarea farfuriilor de la proba individuala va fi o adevarata piatra de incercare pentru cei trei chefi, mai ales ca nimeni nu isi doreste ca nota data sa duca la eliminarea propriului om. Cine este concurentul a carui farfurie va primi cel mai mic punctaj din partea chefilor si cat de multumiti vor fi chefii de farfuriile de la proba individuala vom afla si noi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite din 18/06/2018 in editia 21 a sezonului 5 la antena 1.

Cum vor juriza chefii farfuriile din confruntarea individuala, care va fi a opta eliminare a sezonului 5 dar si care va fi reactia chefilor cand vor afla cine este cel eliminat, vezi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite, luni 18 iunie 2018 la antena 1.
Nu rata o noua incaierare "la cutite" pe teme de desert, o batalie exploziva cu nervi intinsi la maxim si conflicte duse la extrem intre chef Sorin Bontea, chef Catalin Scarlatescu si chef Florin Dumitrescu in cel de-al saptelea battle al sezonului 5 Chefi la Cutite, battle care aduce o noua batalie a orgoliilor ”la cutite”.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar