Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 19 Iunie 2018 Online


Chef Sorin Bontea, chef Catalin Scarlatescu si chef Florin Dumitrescu isi scot arsenalul de lupta grea, in ultima batalie dinaintea semifinalei, in editia 22 a sezonului 5 Chefi la Cutite, editie difuzata marti 19 iunie 2018 de la orele 20:00 la antena 1.
In confruntarile directe fiecare echipa a intrat cu cate sase oameni insa dupa 7 battle-uri, din optsprezece concurenti au mai ramas doar zece aspiranti la castigarea marelui premiu. A opta confruntare directa se anunta a fi si cea mai aprinsa mai ales este posibil ca la finalul serii sa plece acasa mai mult decat un concurent.

Surpriza ascunsa sub closurile care aduc tematica battle-ului in fiecare editie aduce ca de obicei ”panica” in bucatarie, mai ales ca tema ultimei confruntari directe nu pare a fi deloc usoara. Chefii intra in panica iar nervii sunt intinsi la maxim, si nu doar ei ci si membrii echipelor pe care le coordoneaza. Ce le va aduce in...farfurie celor trei echipe, tematica Ginei Pistol pentru ultimul battle din sezonul 5 vom vedea in aceasta seara la Chefi la Cutite pe antena 1.
Editia de ieri seara a emisiunii Chefi la Cutite a inverzit din nou banda transportoare, iar chef Bontea a castigat si acest battle, reusind sa stranga la final nu mai putin de sapte farfurii spre disperarea celorlalti colegi ai sai. Chef Florin Dumitrescu a mai pierdut un om, si spre disperarea sa, dupa ce a reusit sa castige un singur battle in acest sezon, a ramas in doar doi oameni.
Asa ca batalia finala care va desemna semifinalistii sezonului 5 Chefi la Cutite se va da pe picior de inegalitate intre cele trei echipe. Chef Scarlatescu si chef Bontea mai au in echipele cate patru oameni, iar cel mai ghinionist va fi chef Dumitrescu, care intra in ultima confruntarea dinaintea semifinalei cu doar doi oameni. Sansele sunt inegale iar faptul ca pot fi eliminati mai multi concurenti il face pe mai putin norocosul chef Dumitrescu, care are doar doi oameni in echipa, sa intre in panica la gandul ca poate ramane fara reprezentanti in batalia de finala.

Din ultima confruntare directa a sezonului 5 Chefi la Cutite scapa doar cine poate asa ca in ”razboiul cutitelor” este acceptata orice strategie care sa duca la victorie, prin urmare rivalitatile isi vor spune din nou cuvantul iar strategiile incep sa prinda viata. Disperare, isterie si tensiune maxima sunt cuvintele care descriu cel mai bine editia 22 Chefi la Cutite din 19.06.2018. Fiecare va incerca prin orice mijloace sa saboteze echipa adversa doar, doar vor reusi sa ii destabilizeze iar la finalul battle-ului farfuria echipei adverse sa fie sub nivelul asteptarilor iar concurentii, din toate cele trei echipe, intra in cea de-a opta confruntare hotarati sa adjudece victoria culorii sub care gatesc.
Banda transportoare va aduce din nou teroare in bucataria Chefi la Cutite iar modul in care vor sosi farfuriile va intinde nervii la maxim atat chefilor cat si concurentilor. Ultima asteptare in fata benzii transportoare pare a fi cea mai grea iar presiunea asteptarii dar si a amenintarii duelului isi va spune cuvantul.
Ce culoare va avea banda in editia 22 Chefi la Cutite si care este echipa care va pasi direct in semifinala dupa incheierea jurizarii ultimei confruntari finale, ramane de vazut de la orele 20:00 pe antena 1.
Ultima confruntare individuala in echipe va fi si cea mai grea iar provocarea adusa de Gina Pistol echipelor care vor intra la duel nu va fi deloc usoara. Cine sunt echipele care se vor lupta ”la cutite” pentru locurile ramase in semifinala si care va fi tema propusa de Gina Pistol, vom afla in editia 22 a sezonului 5 Chefi la Cutite de marti 19/06/2018, editie difuzata de la orele 20:00 la antena 1.
Momentul ultimei jurizari va fi cu adevarat o piatra de incercare pentru cei trei chefi care risca in orice moment sa isi elimine proprii oameni. Cutitele vor fi mai ascutite ca oricand iar chefii vor incerca cat pot de mult sa isi duca oamenii inapoi in bucataria Chefi la Cutite.

Nu rata o ultima incaierare "la cutite" din etapa confruntarilor directe, intre chef Sorin Bontea, chef Catalin Scarlatescu si chef Florin Dumitrescu in editia 22 a sezonului 5 Chefi la Cutite.
Cum vor juriza chefii farfuriile din confruntarea individuala si care vor fi eliminarile dinaintea semifinalei sezonului 5, care va fi reactia chefilor cand vor afla cine sunt cei eliminati si la finalul serii cine sunt semifinalistii sezonului 5 care isi vor ”ascuti cutitele” pentru o semifinala ”de foc”, vezi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite, marti 19 iunie 2018 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar