Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 1 Mai 2018 Online


Etapa degustarilor pe nevazute continua in sezonul 5 Chefi la Cutite cu o editie spectaculos de...delicioasa, editia 8 din sezonul povestilor, marti 1 mai 2018 de la orele 20:00 la antena 1.
Chef Catalin Scarlatescu, chef Sorin Bontea si chef Florin Dumitrescu isi vor ascuti simturile si in special papilele gustative pentru o noua serie de jurizari pe nevazute, iar seara la Chefi la Cutite se anunta plina de provocari pentru experimentatii chefi.

Ieri seara la Chefi la Cutite, imbatabilul trio de la masa jurizarilor a avut parte de o seara speciala, care le-a adus in fata nu doar preparate culinare spectaculoase dar si personaje dintre cele mai impresionante. Maramuresul a fost la putere ieri seara cu o portie de ”Scrijele din Maramures” dar si cu o reprezentanta care i-a furat inima lui Catalin Scarlatescu.
Povestile impresionante de viata au fost la ele acasa iar povestea unui soldat trecut in rezerva i-a lasat fara cuvinte pe cei trei chefi. Si buna dispozitie a fost la ea acasa si asta pentru ca Viorica si Ionita de la Clejani au venti sa ia cutitele chefilor cu un ”pui cu 40 de usturoi”. Printre preparatele care i-au lasat masca pe chefi s-a numarat si o portie de ”sarmale raw vegane” sau in preparat cu ”limbi de...rata”.
In editia 8 Chefi la Cutite din 1.05.2018, lucrurile se complica pentru cei trei chefi care vor avea in fata lor, pentru degustare, o adevarata incercare: un ou clocit de rata, ”balut”, asa cum se numeste preparatul in Filipine, acolo unde este considerat o adevarara delicatesa. Incercarea va fi grea pentru cei trei chefi, si daca in sezonul trecut l-am vazut pe chef Sorin Bontea cu capul in...galeata dupa degustarea unui preparat, in sezonul 5 Chefi la Cutite ii vine randul lui chef Catalin Scarlatescu.
Cine este concurentul care le va pune stomacurile chefilor in...piuneze, ramane de vazut de la orele 20:00 la Chefi la Cutite editia 8 la antena 1.
Un alt preparat care il va face pe chef Scarlatescu sa se ascunda sub masa, va fi o supa cu ”gust de apa”. Cine este concurenta care este autoarea supei si de ce se va ascunde chef Scarlatescu sub masa, ramane de vazut de la orele 20:00 la antena 1. Seara de marti aduce la Chefi la Cutite unele dintre cele mai diverse personaje care desi in viata de zi cu zi au alta ocupatie, sunt indragostiti iremediabil de bucatarie. Asa ca chefii vor intalni un instructor de dans, un artist tatuator dar si un inspector in ministrul de finante, concurenti care au venit sa le demonstreze juratilor cat de priceputi sunt la...cratita.

Cine sunt concurentii care vor veni in fata lui chef Catalin Scarlatescu, a lui Sorin Bontea sau a lui chef Florin Dumitrescu, pentru a obtine cele trei cutite in editia 8 a sezonului 5 Chefi la Cutite si cate cutite vor da chefii in aceasta editie vom afla de la orele 20:00 marti 1 mai 2018 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar