Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 21 Mai 2018 Online


Ultimele cutite pentru urmatoarea etapa a celui mai exploziv show culinar de la tv, emisiunea Chefi la Cutite se dau in editia 13 a sezonului 5, editie difuzata luni 21 mai 2018. Si tot in aceasta seara, Gina Pistol va deschide poarta spre bancurile de lucru din Bootcamp acolo unde vor avea loc primele testari din aceasta etapa a emisiunii.

Cele mai de poveste jurizari pe nevazute din sezonul povestilor, sezonul 5 Chefi la Cutite se incheie in aceasta seara la antena 1. Seara de luni aduce la Chefi la Cutite ultimele emotii ale acestei prime etape, ultimele degustari pe nevazute din sezonului 5 si ultimele cutite date de cei trei chefi. A sosit timpul ca chefii sa puna prietenia deoparte si sa isi puna armura in care se vor avanta in lupta "la cutite" din bucataria Chefi la Cutite, nu inainte insa de a-si forma cele trei echipe, etapa care ii aduce in faza de Bootcamp pe toti cei care de-a lungul etapei degustarilor pe nevazute au obtinut macar doua din cele trei cutite.
Seara de luni va debuta la antena 1 cu ultimele surprize aflate sub closurile aduse de banda transportoare. Chefii vor avea parte de ultimele surprize, asa se face ca in aceasta seara la, in seara cand vor da ultimele cutite vor avea sansa de a degusta farfurii de poveste dar si unele mai putin inspirate. Ce reactii vor avea chefii cand vor ridica closurile pentru ultimele farfurii ce trebuiesc jurizate sau cand vor vedea autorii acestora, ramane de vazut de la orele 20:00 la Chefi la Cutite din 21/05/2018 la antena 1.

Cele 120 de cutite ale sezonului 5 Chefi la Cutite au fost alese insa nu toti pot merge in runda confruntarilor asa ca urmeaza o a doua faza a show-ului culinar: Bootcamp-ul. Cei 120 de concurenti vor avea trecut peste probe grele care le vor pune la incercare abilitatile care orice bucatar ar trebui sa le posede.
Cata tehnica cunosc, cat de rapizi sunt, cat de bine stapanesc arta tocatului sau a taierii sau de cata precizie pot da dovada. Aceste lucruri dar si stapanirea pe care o vor avea cand vor fi pusi sub presiunea testului ii vor face pe cei 3 chefi sa ii aleaga pe cei care vor face parte din cele trei echipe pe care le vor conduce. Sunt doar 18 locuri in echipe asa ca chefii vor trebui sa aleaga bine si sa acorde atentie la cele mai mici detalii.

Seara de luni, seara primelor probe din Bootcamp ii va aduce pe cei 120 de concurenti in fata bancurilor de lucru. Tensiunea va fi mare iar presiunea testarilor Bootcamp-ului isi va spune cuvantul. Cat de bine sunt pregatiti cei 120 de concurenti, cat de mult isi doresc unul din cele 18 locuri din echipele chefilor dar mai ales cati dintre ei vor ramane dupa prima triere, vom vedea de la orele 20:00 la Chefi la Cutite editia 13 la antena 1.
Editia 13 a sezonului 5 Chefi la Cutite din 21.05.2018 va oferi un adevarat show in bucatarie. Cei 120 de concurenti vor face totul pentru a-si asigura un loc in cele trei echipe. Insa cat de bine se vor descurca cei 120 de concurenti care intra in etapa de Bootcamp Chefi la Cutite sezonul 5, vor aprecia cei trei chefi care nu vor ierta nicio greseala. Cu doua victorii la activ, chef Sorin Bontea isi incepe jocul psihologic declarand ca vrea o echipa alaturi de care sa castige si acest sezon. Chef Florin Dumitrescu isi doreste ca de obicei sase jedi iar chef Catalin Scarlatescu sase vikingi.

Cat de exigenti vor fi in alegerea concurentilor cei trei chefi ramane de vazut in editia din aceasta seara a emisiunii Chefi la Cutite, editie care aduce ultimele cutite dar si primele testari din Bootcamp-ul sezonului 5.
Nu rata spectacolul culinar oferit de ultimele jurizari pe nevazute dar si primele probe din etapa de Bootcamp, etapa in care cei 120 de concurenti vor fi testati "la sange" in editia 13 Chefi la Cutite, luni 21 mai 2018 incepand cu orele 20:00 la antena1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar