Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 22 Mai 2018 Online


Sezonul de poveste Chefi la Cutite a ajuns la etapa de Bootcamp, iar editia 14 ii gaseste pe trei chefi gata sa isi aleaga echipele, asa ca a doua editie a Bootcamp-ului sezonului 5 Chefi la Cutite, editie difuzata marti 22 mai 2018, incepand cu orele 20:00 la antena 1, se anunta a fi spectaculos de ”picanta” si plina de surprize.

Ieri seara cei 120 de concurenti au fost trecuti print focul priemei trieri in prima proba a Bootcamp-ului sezonului 5 Chefi la Cutite, proba care a fost o adevarata provocare pentru multi. Canape a fost prima proba din Bootcamp-ul Chefi la Cutite sezonul 5, iar in urma acestei probe in aceasta seara vom afla cine sunt cei 60 de concurenti care vor merge mai departe.
Asa ca seara de marti da startul celei de-a doua editii a Bootcamp-ului cu 60 de concurenti aliniati frumos la bancurile de lucru, in aceeasi locatie in care s-au desfasurat si in prima proba. Ca de obicei cei trei chefi au pregatit o proba surpriza, care ii asteapta cuminte pe concurenti sub closurile de pe bancurile de lucru. Apare din nou adrenalina si suspansul mai ales ca nimeni nu stie ce ascund closurile din fata lor. Ce ii asteapta pe concurenti, vom afla si noi de la orele 20:00 in editia 14 Chefi la Cutite la antena 1.

Editia 14 Chefi la Cutite din 22.05.2018, aduce a doua sarja din testele pregatite de chefi pentru a-si alege ”varfurile de cutite” alaturi de care vor pleca la drum in battle-uri. Marti seara cei 60 de concurenti vor avea parte de o proba care in opinia lui chef Bontea este o proba de care ”se tem toti concurentii”, proba care ii va reduce la jumate. A treia proba din Bootcamp-ul Chefi la Cutite va fi decisiva pentru alegerea celor 18 ”varfuri de cutite” alaturi de care chefii spera ca vor castiga sezonul de poveste. Cat de bine se vor descurca cei care vor merge mai departe si cine sunt cei 18 care vor reusi sa ii impresioneze pe cei trei chefi vom afla si noi in aceasta seara de la orele 20:00 la Chefi la Cutite editia 14 a sezonului 5 la antena 1.
Albastru, galben sau verde? Doua probe de foc vor hotara care din cei 60 de concurenti ramasi vor castiga un loc din cele 18 necesare pentru alcatuirea celor trei echipe: echipa albastra condusa de chef Florin Dumitrescu, echipa galbena condusa de chef Catalin Scarlatescu si echipa verde condusa de chef Sorin Bontea. Acum este momentul decisiv pentru cei trei chefi, in functie de alegerile facute isi pot semna castigul sezonului 5 Chefi la Cutite. Prietenia dintre cei trei este pe sfarsite, ultimele imbratisari sunt date pentru ca incepand cu alegerea echipelor cei trei chefi vor deveni rivali.
Finalul testelor de Bootcamp ii va aduce pe cei trei chefi in faza in care vor trebui sa imparta tunicile sezonului 5. Asa ca, dupa cum era de asteptat, editia 14 Chefi la Cutite din 22/05/2018 aduce si primele batalii ”la cutite” ale celor trei chefi. Strategiile isi vor spune cuvantul in aceasta seara, mai ales ca fiecare isi doreste ca in echipa sa, sa fie castigatorul sezonului 5 Chefi la Cutite.

Cat de exigenti vor fi cei trei chefi in alegerea concurentilor, ce probe au mai pregatit pentru trierea concurentilor ramasi dupa prima proba de ieri seara si cine va face parte din cele trei super-echipe, ramane de vazut in editia din aceasta seara a emisiunii Chefi la Cutite pe antena 1.
Nu rata spectacolul culinar oferit de ultima etapa de Bootcamp a sezonului 5, etapa in care concurentii ramasi dupa prima proba vor fi testati "la sange" si vezi cum vor arata la final cele trei echipe care vor intra in faza confruntarilor directe, in etapa care promite sa aduca cele mai aprige battle-uri de pana acum, in editia 14 Chefi la Cutite, marti 22 mai 2018 incepand cu orele 20:00 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar