Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 25 Iunie 2018 Online


Fii pregatit pentru un spectacol culinar de exceptie, spectacolul bataliei care va da finalistii sezonului 5 Chefi la Cutite, o lupta apriga data in semifinala sezonului 5 Chefi la Cutite, luni 25 iunie 2018, incepand cu orele 20:00 la antena 1, atunci cand la bancurile de lucru vor intra cei noua semifinalisti insufletiti de cea mai mare dorinta: un loc din cele trei din Marea Finala Chefi la Cutite, finala ce va avea loc maine seara.

Ultimul battle a fost unul cat se poate de aprins, mai ales ca echipa galbena si-a adjudecat si ultima victorie, iar la duel au intrat din nou albastrii si verzii. Visul lui chef Bontea de a intra in semifinala in cei mai multi oameni s-a spulberat, Liviu fiind ultimul eliminat din etapa battle-urilor sezonului 5. Totusi echipa verde si chef Sorin Bontea intra in batalia semifinalei sezonului 5 Chefi la Cutite insufletiti de gandul ca au luptat ca o familie si ca trebuie sa ajunga in finala. Cei care vor inverzi platoul vor fi Robertino Taralnga, Marlena Botezatu si Cristina Pavel.
Chef Florin Dumitrescu este increzator in oamenii sai chiar daca a reusit sa castige doar un singur battle. Insa ceea ce ii da incredere este faptul ca de-a lungul celor opt confruntari ceea ce au gatit oamenii sai la duel a fost de top asa ca in semifinala Chefi la Cutite ii va trimite in atac pe cei mai strumfi dintre strumfii jedi, adica pe Bogdan Vandici si pe Gabriel Mocanu. Cei doi jedi sunt hotarati sa nu isi mai dezamageasca liderul si sunt gata sa dea totul pentru a ajunge in finala sezonului 5 Chefi la Cutite.
Chef Catalin Scarlatescu pleaca increzator la drum dupa ce a reusit sa castige cele mai multe battle-uri in acest sezon si mai mult intra in semifinala cu patru oameni. Asa ca acesta este increzator in oamenii sai si este sigur ca are cele mai mari sanse sa ajunga cu macar un om in marea finala, el defiland in semifinala Chefi la Cutite cu Mihai Chelaru, Razvan Constantin, Amedeo Drosu si Stefania Manea.
Asa ca rivalitatea din battle-uri se va transforma in semifinala intr-o rivalitate destul de zgomotoasa, cu nervi intinsi la maxim, cu injurii periculoase uneori si cu o lupta a orgoliilor asa cum nu s-a mai vazut la Chefi la Cutite.

Pentru semifinala sezonului 5 Chefi la Cutite din 25.06.2018, frumoasa Gina Pistol a pregatit trei probe care vor "cerne" finalistii Chefi la Cutite. Semifinala Chefi la Cutite sezonul 5 va aduce emotia si lacrimile in bucatarie, atunci cand concurentii vor primi vizita celor dragi iar provocarile aduse de cele trei probe vor fi dintre cele mai solicitante mai ales ca chefii nu vor mai fi langa concurenti, ci vor putea comunica doar de la distanta.
Retete...de acasa reinterpretate, o proba semnatura dar si o proba cu farfurii impuse o vor fi cele trei probe care vor desemna ce culori vom avea in Marea Finala Chefi la Cutite. Si daca vom avea trei probe inseamna ca vom avea si trei jurii.
Semifinala sezonului 5 Chefi la Cutite aprinde atat spiritele concurentilor cat si spiritele celor trei chefi care vor ca marele trofeu sa ajunga la unul dintre concurentii lor. Rivalitatea ajunge la cote astronomice si fiecare dintre cei trei chefi sunt "pusi" pe castig mai ales ca atat chef Florin Dumitrescu cat si chef Catalin Scarlatescu vor sa ajunga la performanta colegului lor chef Sorin Bontea care are doua victorii la activ. Insa nici aceasta nu este mai prejos, dorindu-si cu ardoare sa ia cat mai mult avans in fata rivalilor sai. Asa ca fiecare isi doreste castigul, iar daca pana acum s-a crezut ca am vazut tot, chefii vor demonstra ca isi pot "ascuti" si mai mult cutitele iar atmosfera intre cei trei va fi mai incinsa ca niciodata, fapt care se va rasfrange si asupra concurentilor.

Ce farfurii vor ”stinge lumina” juratilor dar si care vor fi cele care vor dezamagi, cine va varsa lacrimi de bucurie dar si cine le va varsa pe cele de tristete, ce conflicte se vor isca intre chefi, toate acestea dar si multe altele vom vedea luni seara la Chefi la Cutite editia 23.
Nu rata o noua incaierarea "la cutite" de aceasta data de semifinala, intre chef Sorin Bontea, chef Catalin Scarlatescu si chef Florin Dumitrescu in editia 23 a sezonului 5 Chefi la Cutite, incaierare care la final ii va da pe cei trei finalisti ai acestui sezon. Cum vor face fata cei noua semifinalisti presiunii celor trei probe de semifinala, probe in care vor avea parte de aceasta data doar de confruntari individuale, care vor fi eliminarile dinaintea finalei sezonului 5, care va fi reactia chefilor cand vor afla cine sunt cei eliminati si la final cine sunt finalistii care isi vor ”ascuti cutitele” pentru marea finala, vezi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite, luni 25 iunie 2018 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar