Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 26 Iunie 2018 Online


Batalia culinara de la Chefi la Cutite sezonul 5 a ajuns pe ultima suta de metri si se anunta a fi mai tensionata ca niciodata. Finalistii sezonului 5 Chefi la Cutite, cei care isi vor ”ascuti cutitele” pentru marea batalie din finala sezonului 5 dar mai ales castigatorul sezonului 5 Chefi la Cutite, toate se vor decide in aceasta seara de marti, 26 iunie 2018, de la orele 20:00 la antena 1.

Semifinala de ieri seara a competitiei culinare Chefi la Cutite a fost cat se poate de dura, doua probe cu doua jurii diferite reusind sa scoata din joc concurenti, care, in opinia chefilor ar fi putut fi castigatorii marelui premiu. Robertino Taralunga de la echipa verde si Stefania Manea de la echipa galbena au fost scosi din competitie chiar de proprile familii dupa ce au gatit un desert ca la mama acasa.
A doua proba cea in care fine-diningul le-a dat batai de cap celor sapte semifinalisti a fost jurizata de concurentii sezonului 4 Chefi la Cutite, iar cel care au parasit competitia dupa aceasta a doua proba din semifinala Chefi la Cutite, a fost Razvan Constantin din echipa tunicilor galbene.
Astfel dupa primele doua dueluri din semifinala fiecare ditre chefi mai are in joc cate doi oameni. A treia proba din semifinala Chefi la Cutite a fost din nou o piatra de incercare pentru cei sase semifinalisti, tematica ultimei probe fiind ”umpluturile”.
Jurizarea va fi dura, mai ales ca de aceasta data chefii vor fi cei care vor juriza, asa ca se va vana orice mica greseala din farfuriile celor sase semifinalisti.
Ce comentarii vor face despre platingul farfuriei, despre cum au inteles cei sase semifinalisti tematica ultimei probe, ce greseli vor gasi in cele sase farfurii si la final pe cine vor trimite mai departe sa lupte in Marea Finala a sezonului 5 Chefi la Cutite din 26.06.2018, vom vedea si noi de la orele 20:00 pe antena 1.

Lupta pentru locurile in Marea Finala se da pe picior de egalitate pentru cei trei chefi, fiecare avand cate doi oameni la proba care decide numele finalistilor sezonului 5 Chefi la Cutite.
Chef Sorin Bontea a ramas cu Marlena Botezatu si Cristina Pavel. Chef Bontea a ajuns in ultima proba a semifinalei cu doua fete si spera, ca pentru prima data la Chefi la Cutite, o fata sa ajunga in finala. Daca va reusi chef Sorin Bontea sa isi vada culoarea in batalia culinara din Finala sezonului 5 Chefi la Cutite vom vedea de la orele 20:00 pe antena 1.
Chef Florin Dumitrescu a trecut prin emotii colosale acest sezon, mai ales ca mereu a intrat la duel si mereu s-a aflat in inferioritate numerica. A treia proba din semifinala l-a gasit pe chef Dumitrescu alaturi de cei mai jedi dintre jedi, Bogdan Vandici si Gabriel Mocanu. De partea tunicilor galbene dupa doua eliminari in batalia pentru unul dintre cele trei locuri din finala au ramas Amedeo Drosu si Mihai Chelaru.
Emotia si tensiunea isi vor spune cuvantul in aceasta seara la Chefi la Cutite, jurizarea dandu-le ”palpitatii” chefilor, care vad aceasta jurizare ca pe o ”ruleta ruseasca”. Chef Scarlatescu isi doreste sa intre in finala cu doi oameni iar dupa primele doua probe din semifinala este sigur ca finala va fi a sa.
Nervii vor fi intinsi la maxim, spiritele se vor aprinde iar tonul vocilor celor trei chefi se vor ridica de multe ori in timpul jurizarii. Motivul? Modul in care cei sase semifinalisti au gatit pentru a treia proba de semifinala.

Proba finalei sezonului 5 Chefi la Cutite ii va aduce fata in fata pe finalistii sezonului 5 intr-o confruntare ”la cutite”, cu o proba care va fi anuntata ca de obicei de frumoasa Gina Pistol. In sezonele trecute finalistii au avut de demonstrat ca pot fi chefi, avand de coordonat cate o echipa formata din fostii lor colegi asa ca si in aceasta seara e posibil sa ii vedem pe cei trei finalisti in aceesi postura. Cum sezonul 5 a fost plin de noutati in ceea ce priveste batalia culinara, ne asteptam ca si proba de finala sa fie una surprinzatoare, spectaculoasa si intensa, proba care sa scoata la iveala adevaratele calitati ale unui chef.
Care va fi proba de finala a sezonului 5, proba care va decide Castigatorul Sezonului 5 Chefi la Cutite si cat de bine vor face fata provocarilor finalistii vom vedea si noi marti seara de la orele 20:00 la antena 1, intr-o finala exploziva, cu orgolii care dau in clocot, cu rivalitati care vor da tonul unor tensiuni explozive dar si cu momente pline de emotie de bucurie a castigului. Provocarile finalei vor fi mari iar presiunea isi va spune cuvantul mai ales ca cei care vor decide ”gustul” castigator al sezonului 5 sunt unii dintre cei mai mari chefi bucatari din Romania.

Cine va reusi cel mai bine sa isi tina in frau emotia, cat de inspirati vor fi finalistii si cine va reusi isi coordoneze cat mai bine echipa astfel incat sa scoata cele mai bune farfurii, farfurii care sa ii pot aduce premiul sezonului 5 Chefi la Cutite, ramane de vazut de la orele 20:00 in Marea Finala Chefi la Cutite din 26/06/2018 la antena 1.
Care este ”gustul” Marii Finale a Sezonului 5 Chefi la Cutite si cine este concurentul care va avea cel mai ”ascutit cutit”, concurentul care va fi si Castigatorul Sezonului 5 Chefi la Cutite, vom afla marti 26 iunie 2018 de la orele 20:00 la antena 1. Sa fie chef Catalin Scarlatescu, chef Florin Dumitrescu sau chef Sorin Bontea cel care isi va mai adauga o victorie in palmares?

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar