Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 28 Mai 2018 Online


Prima confruntare a sezonului 5 Chefi la Cutite da din nou orgoliile celor trei chefi in ”clocot”. Asa ca miercuri 28 mai 2018 de la orele 20:00 pe antena 1 cei trei chefi sunt gata sa isi arunce in lupta varfurile ascutite ale celor sase cutite alaturi de care vor porni la lupta in primul battle al sezonului 5 Chefi la Cutite.
Prima confruntare a sezonului 5 Chefi la Cutite, cel mai exploziv show culinar de la tv, aduce in prima seara a acestei saptamani o lupta pe ”viata si pe moarte”, lupta pentru suprematia in bucatarie a celor trei chefi.

Au fost 120 de concurenti in prim proba de Bootcamp, 120 de concurenti din care chei trei chefi au ales doar 18, pe cei 18 alaturi de care spera sa castige cat mai multe battle-uri, si cel mai important sa castige Chefi la Cutite sezonul 5. Arbitru ”la cutite” cea care va da startul primei confruntari a sezonului 5 Chefi la Cutite, va fi, ca de obicei, Gina Pistol, frumoasa prezentatoare care va aduce in aceasta seara si prima provocare pentru cei trei chefi si echipele pe care le coordoneaza.
Echipa verde condusa de chef Sorin Bontea, echipa galbena condusa de chef Catalin Scarlatescu si echipa albastra condusa de chef Florin Dumitrescu intra ”in paine” in aceasta seara de la orele 20:00. Cei 18 concurenti care au intrat in bucataria Chefi la Cutite sunt gata sa le demonstreze celor trei chefi ca nu au gresit atunci cand i-au ales insa pentru unii presiunea competitiei isi va spune cuvantul inca de la primul sfarait al tigailor.
Inca de la inceputul serii, din momentul in care Gina Pistol va intra in bucataria Chefi la Cutite spiritele se vor aprinde si tensiunea isi va face rapid loc intre cele trei echipe si asta pentru ca Gina ii va anunta ca in sezonul 5 battle-urile vor fi mai dificile iar regulile s-au schimbat. Ce surprize le-a pregatit Gina Pistol celor trei chefi si cum vor decurge confruntarile directe in sezonul 5 Chefi la Cutitle, ramane de vazut de la orele 20:00 pe antena 1.
Prima confruntare a sezonului 5 Chefi la Cutite scoate la iveala orgoliile celor trei chefi. Apar primii nervi, primele certuri, tensiunea isi spune cuvantul iar presiunea primei confruntari ii va aduce pe cei trei chefi pe picior de razboi. Faptele sunt cele care...vor vorbi iar chefii incep sa isi puna la bataie strategiile. Chef Sorin Bontea este sigur ca si acest sezon va fi al sau, insa nici ceilalti chefi nu se lasa mai prejos si vor scoate intreg arsenalul de intimidare.
Nervii chefilor vor fi din nou pusi la incercare si in acest sezon de asteptarea rezultatului jurizarii care si de aceasta data va fi numarat de culoare farfuriilor de pe banda transportoare. Cine va reusi sa stranga cele mai multe farfurii dupa prima jurizare a sezonului 5 si care sunt cele doua echipe care vor intra la duel vom afla luni seara de la orele 20:00 la Chefi la Cutite pe antena 1.
Cum se va incheia prima confruntare a sezonului 5 Chefi la Cutite si care sunt farfuriile care vor reusi sa coloreze ”temuta” banda transportoare vom afla de la orele 20:00 la Chefi la Cutite editia 15, luni 28.05.2018 pe antena 1. Momentul duelului va fi tensionat in aceasta seara la Chefi la Cutite, ce proba le-a pregatit Gina Pistol primilor duelisti si cat de bine se vor descurca acestia cu presiunea duelului dar si gatitului contra timp vezi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite pe antena 1.

Nu rata spectacolul culinar oferit de prima editie a confruntarilor directe dar si de primul duel din sezonul 5, editie care aduce prima eliminare si vezi cum vor arata la final cele trei echipe si cine va fi prima echipa care va pierde un coechipier, in editia 15 Chefi la Cutite, luni 28 mai 2018 incepand cu orele 20:00 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar