Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 30 Aprilie 2018 Online


Buna dispozitie, muzica si dansul fac echipa buna cu bucataria in editia 7 a degustarilor pe nevazute din sezonul 5 Chefi la Cutite, editie difuzata luni 30 aprilie 2018 de la orele 20:00 la antena 1.
Chef Sorin Bontea, chef Catalin Scarlatescu si chef Florin Dumitrescu sunt pregatiti pentru o noua sesiune de jurizari in editia 7 a sezonului 5 a show-ului culinar, editie care aduce urmatoarele degustari pe nevazute, degustari care le vor pune la grea incercare papilele gustative.

Hotarati ca sezonul 5, sezonul povestilor Chefi la Cutite sa stranga pentru battle-urile care urmeaza doar crema concurentilor inscrisi, chefii judeca...la sange sau mai bine spus...la cutite orice preparat care le este adus de temuta banda transportoare. Asa ca cei trei chefi isi vor pune din nou la treaba papilele gustative in aceasta seara si vor degusta din nou unele dintre cele mai neobisnuite preparate culinare.
Editia 7 Chefi la Cutite din 30.04.2018 va fi una de exceptie si nu doar datorita preparatelor ascunse sub clos ci si a personajelor sosite la bancurile de lucru din bucataria Chefi la Cutite. De aceasta data, spectacolul nu va avea loc doar in fata chefilor ci si in bucataria Chefi la Cutite. Si asta pentru ca cuplul Viorica si Ionita de la Clejani sunt gata sa faca spectacol in farfurie. Jurati in sezonul trecut Chefi la Cutite, cei doi sunt pregatiti sa treaca prin emotiile preselectiilor de la Chefi la Cutite, unde sunt siguri ca ii vor cuceri pe cei trei chefi cu preparatul lor. Muzica de voie buna va pune stapanire pe bucataria de la Chefi la Cutite si asta pentru ca Viorica va adauga preparatului sau un ingredient secret: vocea sa.
Cu ce au decis sa impresioneze chefii Vorica si Ionita de la Clejani, cum vor juriza acestia farfuria celor doi si ce reactie vor avea chefii cand din spatele usilor isi va face aparitia celebrul cuplu, ramane de vazut de la orele 20:00 la Chefi la Cutite la antena 1.
Seria cererilor in casatorie continua si in acest sezon pentru burlacul din juriul de la Chefi la Cutite. De aceasta data o concurenta din Maramures este hotarata sa il dea gata pe chef Catalin Scarlatescu. Si cum dragostea trece si prin stomac, concurenta este convinsa ca preparatul sau il va determina pe renumitul chef sa ii cada la picioare. Intreg momentul si daca chef Catalin Scarlatescu va ceda propunerii venite de la concurenta, ramane de vazut in editia 7 Chefi la Cutite, luni 30/04/2018 de la orele 20:00 la antena 1.
Paleta concurentilor din sezonul 5 Chefi la Cutite este una dintre cele mai diversificate, asa ca in aceasta seara vom avea parte si concurenti care sunt gata sa revolutioneze gastronomia. Care este viitorul bucatariei ne va spune chiar chef Sorin Bontea atunci cand in fata chefilor va ajunge una dintre farfuriile unuia dintre concurentilor editiei 7 a jurizarilor pe nevazute. De ce va declara declara chef Bontea despre farfuria concurentului ca "prin minimalismul ei este chiar viitorul bucatariei", vom vedea in aceasta seara la antena 1.

Glumele din pauze sau din fata benzii transportoare, pariurile cu privire la preparatul ce ii asteapta sub clos, parerile pe care si le dau cu privire la cine este autorul sau autoarea farfuriei din fata, toate iti vor asigura o seara spectaculoasa, asa ca nu rata editia 7 a jurizarilor pe nevazute din sezonul 5 Chefi la Cutite, editie difuzata de la orele 20:00 la antena 1.
Cine sunt concurentii care vor venit in fata chefilor pentru a obtine cele trei cutite in editia 7 a sezonului 5 Chefi la Cutite si cate cutite vor da chefii in aceasta editie, vom afla de la orele 20:00 luni 30 aprilie 2018 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar