Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 4 Iunie 2018 Online


Cei trei chefi sunt pregatiti sa isi scoata ”artileria grea” in lupta confruntarilor directe iar mercurul barometrului sta sa explodeze sub presiunea celui de-al treilea battle al sezonului 5 Chefi la Cutite, luni 4 iunie 2018, in editia 17 difuzata de la orele 20:00 la antena 1.

Echipa albastra, echipa galbena si echipa verde alaturi de cei trei chefi isi ”ascut” din nou cutitele pentru o noua confruntare directa, confrunatare care se anunta a fi mai apriga ca niciodata. Se pare ca chef Florin Dumitrescu este vizat de ghinion in acest nou sezon. Nu doar ca nu a castiga nici o proba, dar de fiecare data a ajuns la duel si in plus de fiecare data cel eliminat la jurizarea farfuriilor a fost un om din echipa sa.
Frustrarea celor trei chefi este si mai mare deoarece sezonul 5 a adus in bucataria Chefi la Cutite cei mai buni bucatari din toate cele cinci sezoane. Duelul din battle-ul doi a fost unul cat se poate de spectaculos, chefii intampinand greutati in eliminarea unui concurent, toate cele 11 farfurii fiind farfurii de finala. Asa ca presiunea este mare iar lupta devine din ce in ce mai dura.
Incep sa apara primele vorbe grele si intepaturi, si fiecare incearca tot mai mult sa caute punctul slab al adversarului. Se vaneaza orice greseala si orice slabiciune, iar injuriile picante si rautatile isi fac loc incet, incet printre concurenti. Nici cei trei chefi nu scapa iar prietenia este inlocuita de orgoliu, fiecare dorindu-si ca victoria sa fie de partea echipei sale.

Nervii sunt la ”loc de cinste” in editia 17 a emisiunii Chefi la Cutite din 4.06.2018, nervi care va scoate la iveala ”fiarele” din cei trei chefi. Chef Florin Dumitrescu este hotarat sa nu mai piarda nici un om, iar pentru a depasi dezavantajul numarului mic de oameni ai echipei albastre, patru dupa primele doua battle-uri, acesta isi scoate la bataie toti asii din maneca.
Intrarea Ginei Pistol in bucataria Chefi la Cutite este asteptata cu sufletul la gura de cele trei echipe, iar tematica se pare ca va fi din nou una plina de provocari. De aceasta data cel care va alege ce vor gati celelalte doua echipe va fi chef Scarlatescu. Ce ascund cele trei closuri din fata Ginei Pistol, care este tematica battle-ului 3 si ce alegeri va face chef Scarlatescu, vom afla si noi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite editia 17 a sezonului 5 la antena 1.
Noua tematica va aprinde spiritele iar la bancurile de lucru ale celor trei echipe atmosfera devine incendiara. Se gateste sub presiune iar tensiunea isi spune cuvantul. Mai mult se trece la artileria grea iar atacul este mai aprig ca niciodata, fiecare incearcand sa submineze puterea adversarului.
Nervii sunt intinsi la maxim si se pare ca chef Sorin Bontea este gata sa faca un atac de furie in cel de-al treilea battle al sezonului Chefi la Cutite. Motivul? Fernando, care va arunca la gunoi o parte din produsul ce urma a fi pus in farfurie. A treia confruntare directa a sezonului 5 Chefi la Cutite aduce ghinionul in echipa verde iar chef Sorin Bontea ”fierbe” sub presiunea confruntarii. Tensiunea creste la maxim in timpul battle-ului iar cei trei chefi ajung in pragul disperarii mai ales cand vad ca coordonarile pe care le dau echipelor lor nu ajuta la nimic.
Banda transportoare le va da emotii si mai mari iar odata cu sosirea farfuriilor tensiunea va creste in cele 3 echipe. Sa fie o farfurie albastra, una galbena sau una verde? Cine va avea de aceasta data cele mai multe farfurii pe banda transportoare si care sunt cele 2 echipe care vor intra la duel in editia 17 a sezonului 5, vezi in aceasta seara de la orele 20:00 la Chefi la Cutite.
Proba duelului, acolo unde concurentii vor avea parte de o confruntare individuala va aduce din nou tensiunea la bancurile de lucru in aceasta seara la Chefi la Cutite. Ce proba le-a pregatit Gina Pistol celor doua echipe ce vor intra la duel si cat de bine se vor descurca acestia cu presiunea duelului dar si gatitului contra timp vezi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite pe antena 1.

Nu rata o noua incaierare "la cutite", intre chef Sorin Bontea, chef Catalin Scarlatescu si chef Florin Dumitrescu in editia 17 a sezonului 5 Chefi la Cutite editia care aduce pe micile ecrane cel de-al treilea battle al celor trei orgolii. Cum vor juriza chefii farfuriile din confruntarea individuala, care va fi a treia eliminare a sezonului 5 dar si care va fi reactia chefilor cand vor afla cine este, vezi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite, luni 4 iunie 2018 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar