Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 5 Iunie 2018 Online


Gina Pistol este gata sa aprinda din nou spiritele cu o noua provocare ascunsa sub cele trei closuri, in editia 18 a show-ului culinar Chefi la Cutite, marti 5 iunie 2018, incepand cu orele 20:00 la antena 1, acolo unde cea de-a patra confruntare directa dintre chefi aduce din nou la bancurile de lucru tensiune, nervi intinsi la maxim dar si strategii noi de atac.

Editia de ieri seara a emisiunii Chefi la Cutite a fost una extrem de tensionata. Disperarea si-a spus cuvantul iar presiunea competitiei a apasat mai greu ca niciodata pe umerii chefilor, mai ales asupra lui chef Dumitrescu care a trebuit sa treaca peste battle doar in patru oameni.
Carnea de rata, sau mai bine spus pieptul de rata, a inverzit banda transportoare si i-a adus o noua victorie lui chef Bontea si echipei verzi. Bucataria traditionala si simpla a fost tematica celui de-al treilea battle iar cei care au jurizat farfuriile au fost oameni simpli din Soparlita. Chef Scarlatescu a fost cel care a ales ce sa gateasca colegii sai si cum ingredientele au fost pieptul de rata, ficatul de rata si pulpe de rata, conform tratatului semnat cu chef Bontea, acesta a ales ca chef Dumitrescu sa gateasca foie gras, un ingredient nu atat de traditional. Acest lucru s-a si vazut la jurizare, chef Bontea apropiindu-se cel mai mult de gustul mancarii traditionale.
Proba individuala a adus in fata chefilor, spre jurizare, unsprezece farfurii care au avut ca tematica ingrediente bio. Lamaie, castravete, zucchini, rosii cherry sau banana, sunt ingredientele care le-au creat mari greutati echipei albastre si echipei galbene. Spre disperarea lui chef Scarlatescu cele mai bune farfurii s-au dovedit a fi ale echipe albastre iar mai mult echipa s-a l-a inscris cu un alt record negativ in istoria emisiunii Chefi la Cutite. Cele mai proaste patru farfurii, toate cu cate sapte puncte, asa ca cei patru au trebuit sa treaca printr-un nou duel.
Cartoful a fost de aceasta data cel care a hotarat a treia eliminare a sezonului 5 Chefi la Cutite, iar Miklos a fost cel care a trebuit sa isi lase tunica galbena la bancul de lucru, parasind competitia culinara.

Lucrurile se complica pentru chef Florin Dumitrescu, acesta gasindu-se in faza in care colegii sai s-au unit impotriva sa, cei doi fiind hotarati sa ii taie din avant mai tanarului lor coleg. A patra confruntare directa se anunta insa si mai tensionata dupa ce Gina Pistol va anunta tematica confruntarii iar momentul in care chef Bontea alege ce sa gateasca fiecare echipa este privit cu teama de chef Dumitrescu.
Chef Sorin Bontea si echipa verde sunt pe culmile fericirii si sunt gata sa se ia ”la tranta” cu orice le aduce soarta. Chef Catalin Scarlatescu, insa, nu stie ce tactica sa aplice in urma confruntarii individuala de ieri seara. Insa chef Florin Dumitrescu si cei patru oameni din echipa albastra au cel mai mult de suferit, si asta nu pentru ca sunt in inferioritate numerica ci si pentru faptul ca ceilalti doi chefi s-au unit impotriva lor. Asa ca in a patra confruntare directa a sezonului 5 Chefi la Cutite se va scrie istorie.
Daca regimul impus de tematica celui de-al patrulea battle va aduce o noua victorie in echipa verde, sau din contra il va ajuta pe chef Dumitrescu ”sa scrie istorie”, ramane de vazut de la orele 20:00 la Chefi la Cutite editia 18 din 5.06.2018 pe antena 1.
Banda transportoare le va da din nou emotii atat chefilor cat si concurentilor, iar odata cu sosirea farfuriilor tensiunea va creste exponential. Sa fie o farfurie albastra, una verde sau una galbena? Cine va avea de aceasta data cele mai multe farfurii pe banda transportoare si care sunt cele doua echipe care vor intra la duel in editia 18 a sezonului 5, vezi in aceasta seara de la orele 20:00 la Chefi la Cutite.
Proba confruntarilor individuale va aduce din nou tensiunea la bancurile de lucru in aceasta seara la Chefi la Cutite. Ce proba le-a pregatit Gina Pistol celor care se vor duela si cat de bine se vor descurca acestia cu presiunea duelului dar si gatitului contra timp vezi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite pe antena 1.
Jurizarea farfuriilor de la proba individuala va fi o adevarata piatra de incercare pentru cei trei chefi. Cine este concurentul a carui farfurie a obtinut cel mai mic punctaj si ce greseli majore a facut acesta vom afla si noi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite din 5/06/2018 in editia 18 a sezonului 5 la antena 1.

Nu rata o noua incaierare "la cutite", dictata de cea mai noua provocare pregatita de Gina Pistol, intre chef Sorin Bontea, chef Catalin Scarlatescu si chef Florin Dumitrescu in editia 18 a sezonului 5 Chefi la Cutite.
Cum vor juriza chefii farfuriile din confruntarea individuala si care va fi a patra eliminare a sezonului 5 dar si care va fi reactia chefilor cand vor afla cine este cel eliminat, vezi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite, marti 5 iunie 2018 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar