Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 7 Mai 2018 Online


Jurizarile pe nevazute fac spectacol in editia 9 a sezonului 5 Chefi la Cutite, luni 7 mai 2018, de la orele 20:00 la antena 1 cu o editie in care neprevazutul si ineditul sunt cuvantele de ordine.
Chef Sorin Bontea, chef Catalin Scarlatescu si chef Florin Dumitrescu sunt pregatiti pentru urmatoarele degustari pe nevazute, degustari care le vor pune la grea incercare papilele gustative.

Editia 9 Chefi la Cutite din 7.05.2018 va fi una de exceptie si nu doar datorita preparatelor ascunse sub clos ci si a personajelor sosite la bancurile de lucru din bucataria Chefi la Cutite. Chef Catalin Scarlatescu se afla, ca de obicei, in centrul atentiei si asta datorita admiratorilor care recunosc, ca s-au inscris in competita culinara pentru a-l intalni pe chef Scarlatescu. In platoul filmarilor de la Chefi la Cutite, in aceasta seara, va avea loc o adevarata furtuna gastronomica. Vom avea parte de tot felul de preparate dar si de o serie de concurenti cu povesti de viata mai mult decat impresionante.
Sezonul povestilor continua la Chefi la Cutite si in aceasta seara, cu o serie de povesti care nu de multe ori ii va lasa pe chefi fara cuvinte. Asa va fi si povestea lui Amadeo Drone, un tanar bucatar din Anglia, inscris la competitie chiar de familia sa.
O alta surpriza a serii va fi nelipsitul Robert Candoi, care dupa ce in sezoanele trecute a gatit in camasa de...forta, apoi a gatit cu patru...maini dintre care doua a lui Bobita, acum vine pregatit cu o noua poveste pentru sezonul 5 Chefi la Cutite. Care va fi reactia chefilor cand il vor vedea pe Robert Candoi ca apare din spatele usilor pentru a cincea oara, si ce poveste le-a mai pregatit acesta, vom afla si noi de la orele 20:00 la Chefi la Cutite editia 9 de luni 7/05/2018 la antena 1.
Seria preparatelor care ii va pune in dificultate pe chefi continua in editiile degustarilor pe nevazute din sezonul 5 al show-ului culinar Chefi la Cutite. De aceasta data, chefii vor afla cum este sa pui marea in...farfurie. Chef Bontea este cel care va declara despre preparatul sosit ca este ”marea insasi” iar chef Dumitrescu declara ca ”miroase a scoici moarte”.
Pariurile cu privire la ce se afla sub closul adus de banda transportoare sau cu privire la personajele care se afla in spatele usilor camerei de izolare dar si farsele se tin lant la Chefi la Cutite in editia 9 a sezonului 5, iar cel care va pierde va avea multe provocari de infruntat. Ce farse se vor face, ce pariuri vor pune chefii si cat de bine vor da cu presupusul, ramane de vazut de la orele 20:00 la Chefi la Cutite la antena 1.

Cine sunt concurentii care vor venit in fata chefilor pentru a obtine cele trei cutite in editia 9 a sezonului 5 Chefi la Cutite, ce povesti de viata vor aduce emotie si cate cutite vor da chefii vom afla de la orele 20:00 luni 7 mai 2018 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar