Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 8 Mai 2018 Online


Bucatari experimentati, amatori in ale bucatariei, oameni a caror ocupatie nu se ”pupa” cu gastronomia, vin sa isi testeze abilitatile culinare in editia 10 a jurizarilor pe nevazute din sezonul 5 Chefi la Cutite, marti 8 mai 2018, editie difuzata de la orele 20:00 la antena 1.

Randurile concurentilor care isi incearca norocul in fata chefilor in etapa jurizarilor pe nevazute se subtiaza, si ne apropiem cu pasi repezi de urmatoarea etapa a concursului cand concurentii vor trebui sa treaca de probele impuse de cei trei chefi. Editia de ieri seara a fost din nou la inaltime, iar chefii s-au bucurat de farfurii interesante, au degustat preparate impresionante dar a fost si o editie a revenirilor si a povestilor de viata impresionante.
Editia 10 Chefi la Cutite din 8.05.2018 aduce in fata chefilor alti concurenti dornici sa isi etaleze abilitatile culinare. Concurenti din toate colturile tarii dar si ale lumii vin la Chefi la Cutite pentru a le prezenta unele dintre cele mai exotice retele.
Seara de marti aduce sub closuri, spre degustare, retele diverse, ingenioase si...inedite. Se pare ca chef Dumitrescu refuza sa guste unul din preparatele care ajung in fata sa spre a fi jurizate. Motivul? O portie de macaroane cu branza. Chef Dumitrescu va declara ca a mancat macaroare cu branza doar atunci cand ”era obligat sa le manance”. Replica lui Bontea vine imediat aducandu-i aminte colegului sau ca si acum este obligat ”prin contract”. Daca chef Dumitrescu va gusta din macaroanele cu branza si daca concurentul va lua cutitele, ramane sa aflam de la orele 20:00 la Chefi la Cutite editia 10 la antena 1.
Vom avea parte si de personaje surpriza la Chefi la Cutite editia 10. Chefii vor intalni personaje dintre cele mai diverse. De la un doctor inginer in tratamente termice, la o licentiata in stiinte economice si pana la un practicant de Taekwondo. Chef Bontea va fi imitat de unul dintre concurentii serii, moment care va provoca hohote de ras la masa jurizarii.
Din editia 10 Chefi la Cutite de marti 8/05/2018 nu puteau lipsi momentele din timpul pauzelor, farsele sau glumele facute de cei trei chefi. Un alt moment spumos asigurat de show-ul culinar Chefi la Cutite il reprezinta datul cu presupusul asupra persoanei aflata de cealalta parte a usilor sau ghicitul preparatului care se afla sub clos.

Cine sunt concurentii care vor venit in fata chefilor pentru a obtine cele trei cutite in editia 10 a sezonului 5 Chefi la Cutite, care sunt povestile lor de viata si cate cutite vor da chefii vom afla de la orele 20:00 marti 8 mai 2018 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar