Pagina Principala
Emisiunea Chefi la Cutite 9 Aprilie 2018 Online


Cel mai titrat show culinar de la tv, emisiunea Chefi la Cutite isi deschide bucataria pentru sezonul 5, un sezon in care cei trei chefi sunt mai hotarati ca oricand sa isi dovedeasca suprematia in bucatarie. Asa ca luni 9 aprilie 2018 de la orele 20:00 la antena 1 se deschide sezonul jurizarilor pe nevazute la Chefi la Cutite, sezonul 5, cu o prima editie incendiara, o editie plina de surprize, si nu doar culinare.
Personajele care vor pasi la bancurile de lucru din bucataria Chefi la Cutite se anunta a fi unele dintre cele mai inedite, cu povesti impresionante, povesti de viata care vor fi adevarate lectii de viata, atat pentru cei trei jurati cat si pentru telespectatori.

Cutitele se ascut pentru cel de-al cincilea sezon Chefi la Cutite, papilele gustative se pregatesc pentru cele mai exotice degustari, banda transportoare se unge iar tigaile, cratitele si cuptoarele de la bancurile de lucru se incing pentru a primi concurentii celui mai nou sezon, a carui prima editie a jurizarilor pe nevazute va avea loc in cea de-a doua zi a Sarbatorii Sfinte a Pastelui la antena 1.
Cu cate o victorie in palmares, chef Florin Dumitrescu si chef Catalin Scarlatescu sunt mai hotarati ca niciodata sa isi adjudece ”cutitul” sezonului 5 Chefi la Cutite si asta pentru ca, al lor coleg, chef Sorin Bontea este detinatorul a doua victorii. Materie prima, adica concurentii, este din plin si din cea mai buna calitate, asa ca cei trei chefi vor intalni adevarate provocari de-a lungul degustarilor pe nevazute din sezonul 5 Chefi la Cutite.
Prima editie a sezonului 5 Chefi la Cutite de luni 9.04.2018 ii aduce din nou pe chef Florin Dumitrescu, pe chef Sorin Bontea si pe chef Catalin Scarlatescu in fata degustarilor pe nevazute. Zeci de pasionati in ale bucatariei unii cu mai multa experienta altii cu mai putina, multi bucatari experimentati, concurenti veniti nu doar din toata tara ci si din diferite colturi ale lumii, s-au inscris in cursa pentru obtinerea cutitului care le poate asigura trecerea spre urmatoarea faza a competitiei. Dorinta de a obtine cutitul si de a impresiona chefii este mare, asa ca sezonul 5 vine cu farfurii exemplare care ”vor stinge lumina” celor trei jurati de la Chefi la Cutite. Insa dupa cum este de asteptat, in etapa degustarilor pe nevazute la Chefi la Cutite, cei trei jurati au avut de-a face si cu preparate care le-au pus la grea incercare dorinta de a gusta din farfurie.
Surprizele care ii asteapta sub closurile ce sunt aduse de banda transportoare, persoana din spatele usilor si autoarea farfuriei din fata lor, ii provoaca din nou pe cei trei chefi la pariuri. Daca chef Sorin Bontea va avea acelasi talent la ghicitul farfuriilor, daca chef Catalin Scarlatescu va avea la fel de multe admiratoare vom afla in aceasta seara de luni 9/04/2018 la Chefi la Cutite pe antena 1.

Care sunt concurenti ce vor sparge gheata la jurizarile pe nevazute in prima editie a sezonului 5 Chefi la Cutite, care este povestea lor de viata si care sunt farfuriile care ii va lua prin surprindere pe cei trei chefi vom vedea in aceasta seara de la orele 20:00 la antena 1.
Nu rata spectaculozitatea primelor jurizari pe nevazute, vezi cu ce preparate se vor confrunta papilele gustative ale celor trei chefi si afla cine sunt primii concurenti care vor obtine mult doritul cutit, totul in editia 1 a sezonului 5 Chefi la Cutite, luni 9 aprilie 2018, de la orele 20:00 la antena 1.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar