Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 10 Aprilie 2018 Online


Cosmin Cernat te invita sa urmaresti traseele editiei 60 de la Exatlon Romania, marti 10 aprilie 2018, de la orele 19:45 la kanal d, editie in care miza pusa in joc va aprinde din nou spiritele din ambele tabere.
Jocul Arenei Exatlon, miza dubla care are in vedere casa si protectia, tensiuni si adrenalina pe un traseu dintre cele mai solicitante si trei nominalizari sunt ingredientele editiei 60 de la Exatlon Romania.

Razboinicii au fost cei ce au pierdut la Arena Exatlon de saptamana trecuta, Alina fiind cea eliminata in urma voturilor facute de catre public. Marti seara, Cosmin Cernat anunta la Exatlon Romania o noua batalie in Arena Exatlon, batalie care vine din nou cu o miza dubla, o miza care va aduce castigatorilor protectia dar si casa pentru urmatoarele nopti.
Faptul ca Razboinicii au ramas doar in patru pune o presiune si mai mare pe umerii acestora, fiecare din cei patru dorindu-si sa nu mai plece nimeni din echipa lor. Asa ca lupta se anunta crancena si plina de tensiuni iar cei patru Razboinici vor incerca sa tina cu "dintii" de casa dar si sa obtina victoria pentru a nu mai intra la nominalizari. Victoria este necesara, iar acestia sunt hotarati ca si de aceasta data sa isi fructifice hotararea cu care vor intra in jocul Arena Exatlon.
Editia de marti 10.04.2018 a emisiunii Exatlon aduce un traseu plin de obstacole, unul care se anunta a fi extrem de dificil, un traseu care are una dintre cele mai ravnite mize, o miza dubla, care de aceasta data pe langa protectie le va oferi castigatorilor casa pentru urmatoarele nopti. Daca vor reusi Razboincii sa se adune si sa dea totul pentru a castiga protectia si casa sau daca Faimosii vor fi din nou pe...val si vor reusi sa lupte din toate puterile pentru castigarea protectiei, vom vedea in editia 60 Exatlon de la orele 19:45 la kanal d.
A doua parte a editiei 60 Exatlon, va aduce la o noua proba echipa ce va pierde, proba a carei castigator va trebui sa faca si una dintre cele trei nominalizari.

Nu rata o noua lupta in Arena Exatlon, o noua lupta ”pe viata si pe moarte” data pentru protectie, afla care va fi echipa care se va salva de la urmatoare eliminare dar si care vor fi cei trei nominalizati care vor intra la votul publicului, totul de la orele 19:45 la Exatlon, marti 10 aprilie 2018 in editia 60 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar