Pagina Principala
Emisiunea Exatlon 12 Mai 2018 Online


Familia si oportunitatea de a vorbi la telefon cu cei dragi este miza care va motiva atletii Exatlon in jocul pentru comunicare, prin urmare seara de sambata 12 mai 2018 se anunta incendiara la kanal d, o seara care va aduce o competitie spectaculoasa, un joc care va dezlantui ”iadul” intre cele doua echipe.
Cosmin Cernat va invita sambata de la orele 19:45 la kanal d sa urmariti o editie plina de spectacol a emisiunii Exatlon, editia 82, acolo unde Faimosii si Razboinicii se vor arunca din nou in lupta, o lupta care ii va aduce cu un pas mai aproape de cei dragi.

Sambata seara de la orele 19:45 in editia 82 Exatlon Romania pe kanal d, membrii celor doua echipe vor fi poftite la un nou joc pe un traseu plin de provocari. Nu doar ca este un traseu complet nou pentru cele doua echipe dar este si un circuit cu un traseu care ii va solicita la maxim pe concurenti, si asta pentru ca dificultatea traseului este extrema. Se pare ca forma in care se afla cei 8 atleti Exatlon a ajuns la un nivel maxim” si asta nu doar pentru ca traseele sunt din ce in ce mai grele dar si pentru faptul ca ei devin de la o zi la alta tot mai experimentati.
Editia din aceasta seara ii aduce din nou pe membrii celor doua echipe intr-o competitie plina de adrenalina, in care miza va fi din nou comunicarea. Se va juca pentru comunicare in aceasta seara, un premiu dorit de ambele echipe, premiu ce ii va face pe fiecare membru din cele doua echipe sa isi doreasca victoria. Dorinta de a castiga este mare, mai ales din partea Razboinicilor care nu prea reusesc sa isi adjudece victoria acestui joc. Asa ca editia 82 Exatlon din 12.05.2018 va fi una plina de tensiune, traseul propus pentru aceasta noua intrecere se anunta unul extrem de solicitant, daca nu unul dintre cele mai solicitante de pana in acest moment.

Cat de bine vor lupta Faimosii si daca isi vor reveni dupa seria infrangerilor, cat de hotarati sunt Razboincii sa castige batalia pentru comunicare, cat de mult va ingreuna jocul dificultatea traseului si daca vor aparea accidentari, toate le vom vedea de la orele 19:45 la Exatlon Romania sambata la kanal d.
Nu rata o noua lupta palpitanta, o lupta in care se va pune totul la bataie, o lupta data pentru o miza care ii aduce pe atletii Exatlon mai aproape de cei dragi, afla care va fi echipa care se va bucura de comunicarea cu familia, totul de la orele 19:45 la Exatlon, sambata 12 mai 2018 in editia 82 la kanal d.

Poate te intereseaza si ...

07.Iul.2018, 11:00
Emisiunea Se Striga Darul 7 Iulie 2018 Online
07.Iul.2018, 10:43
Emisiunea Te Vreau Langa Mine 7 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:55
Emisiunea Vocea Romaniei Junior 6 Iulie 2018 Online
06.Iul.2018, 07:48
Emisiunea Acces Direct 6 Iulie 2018 Online
Nimeni nu a indraznit sa lase un comentariu.
Fii primul ce comenteaza.
avatar